НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 08:52

Головна » 2016 » Серпень » 23


В неділю, 21 серпня 2016 року, на Бережанському міському стадіоні пройшов турнір з міні-футболу "Кубок Лисоні", присвячений сторіччю боїв Українських Січових Стрільців на горі Лисоня. І вперше в цих вже традиційних змаганнях взяли участь не лише команди населених пунктів, що межують з цією героїчною та славетною територією.
...Вітальні слова голови Бережанської районної федерації футболу Нестора Михайловича КОЛОДКИ та голови Бережанської районної державної адміністрації Володимира Михайловича ПЕТРОВСЬКОГО. Підняття синьо-жовтого та червоно-чорного прапорів. Державний Гімн України...
14 команд подали заявки на участь в "Кубку Лисоні - 2016". І лише "Надрічне" виставило два склади.
На трибунах стадіону організатори змагань одразу вирішили, що турнір буде виключно кубковим ("програв-вибув"). Також було узгоджено кілька важливих правил: тривалість тайму - 12 хвилин, команда - 5 польових та воротар, кількість замін - необмежена,  введеня мяча з-за бокової лінії - тільки ногами, введеня мяча з-за лицьової лінії - воротар вкидає руками.
Жеребкування, що прошло за участі представників міні-футбольних колективів, було двоетапним. Спершу був поділ на дві групи. З "легкої" руки Михайла БУНЯКА "Надрічне-1" потрапило в перший септет, де також  зібрались "Лісники", "Лапшин", "Котів", "Мечищів", "Рибники" та "Рай". Володимир БАРАН для "Надрічне-2" обрав іншу сімку, куди увійшли "Посухів", "Хатки", "Вільховець", "Жуків", "Літятин" та "Куряни". Найбільше поталанило "Мечищеву" та "Хаткам", які одразу потрапили до 1/4 фіналу.
А в стартовому раунді на нашу основну команду чекали "Лісники", а юнакам з Надрічного слід було зіграти з  "Жуковом"...

1/8  фіналу
Епічна трагедія
"Жуків" - "Надрічне-2" 2:1 (0:0)
"Надрічне-2": БІЛАН Віктор /воротар/ - ДИДИК Віталій, ВАНЦА Володимир - ВАНЦА Віталій, КАДУБЕЦЬ Назар /капітан/, МИКОЛИШИН Володимир. На заміни виходили: МИСЬКІВ Володимир, БАРАН Богдан.
Гол: 0:1 - ДИДИК Віталій
Це було дербі...
В таймі першому "Жуків" (він же "Реал") намагався  використати досвід та майстерність, але забити так і не зумів. Кілька нагод відзначитись мали й наші юнаки, але ні в Кадубця, ні в його партнерів так і вийшло спрямувати м'яч в сітку воріт суперника.
На старті другої половини Віталій Дидик виконав просто ідеальний удар - мяч описавши дугу влетів точнісінько у ліву "дев'ятку" воріт "Жукова". Мабуть, саме цей гол став би кращим на турнірі, якби була відповідна номінація...
Радість охопила як юнаків, так і їх старших колег, що біля кромки піщаного поля уважно стежили за перепитіями поєдинку.
Час спливав ой-як повільно...
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1204 | Автор: NADRICHNE | Дата: 23 August 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA