НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 08:48

Головна » 2016 » Серпень » 02

У вівторок, 02 серпня 2016 року, на трибунах Бережанського стадіону пройшла нарада представників команд-учасниць районних змагань поточного сезону з виконавчим комітетом місцевого осередку федерації футболу.
На порядку денному було кілька питань.
Повідомили, що перерви між колами не буде і вже на неділю запланований 12 тур.
Розглянувши звернення Віталія Кияка щодо участі в поєдинку "Галичина" (Нараїв) - "Реал" (Жуків) в складі команди господарів трьох підставних гравців (в протокол матчу їх вписали під чужими прізвищами), результат з 3:3 змінили на технічні -:+. 
Найбільш тривалою була дискусія щодо перенесення матчів.
Відповідно до пункту 3 розділу 6 чинного Регламенту "Перенос ігор проводиться у випадкових випадках рішенням виконкому БРФФ. Команда, яка просить перенести календарний матч повинна звернутись з офіційним письмовим проханням до виконкому БРФФ не пізніше, як за 4 доби до початку гри".
Оскільки 07 серпня в Надрічному пройде святкування Дня села, то Надрічнянська сільська рада офіційно звернулась з проханням перенесення матчу 12 туру Відкритого Чемпіонату Бережанського району на іншу дату. І після жвавих обговорень відповідне клопотання  було задоволено. Для проведення цьгого поєдинку були закріплені дві дати -  21 або 24 серпня.
Інші перенесені матчі:
"Тростянець" - "Галичина" (19 серпня)
"Божиків" - "Галичина" (21 серпня)
"Божиків" - "Тростянець" (24 серпня)
"Куряни" - "Котів" (17 серпня; 1/2 Кубка району).
Бурхливою була дискусія щодо окремих норм Регламенту, зокрема пункту 7 розділу 4 ("Дозаявка гравців у Відкритому розіграші Кубка не дозволяється. У відкритому Чемпіонаті дозаявка відбувається в перерві після закінченя І-го та перед початком ІІ-го кола").
В неділю, 21 серпня, туру не буде. Оскільки в Потуторах пройде Відкритий турнір з міні-футболу "Кубок Лисоні". Участь команд безкоштовна. В заявку можна вносити 12 гравців.
Було піднято питання забезпечення лінійних арбітрів прапорцями. Бо, як виявилось, був навіть прецедент коли лайнсмени сигналізували про офсайди та аути... пляшками!
Також не оминули й проблему не готовності деяких полів до матчів.
І нарешті підняли проблему нецензурщини на футбольних поєдинках. Згідно схваленими рекомендаціями відтепер за кожне лайливе слово рефері зобов'язаний карати жовтою карткою.
***
Представники "Лісник" та "Надрічного" домовились провести перенесений поєдинок 12 туру 19 серпня о 10:00.
А отже обидві команди зможуть взяти участь у "Кубку Лисоні".
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 936 | Автор: NADRICHNE | Дата: 02 August 2016 | Коментарі: (0)


"Мечищів" -"Надрічне" 0:2 (0:1)
Чемпіонат Бережанського району. 11 тур. 31 липня 2016 року. Мечищів. 13:00.
Арбітр: ЗАСЄДКО Василь (Бережани)
 Асистенти: БАРАН Володимир (Надрічне) 
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, КРУК Сергій, ЛЕСЬКІВ Ігор, ГАЛУШКА Дмитро  - БУНЯК Михайло /капітан/МИКОЛИШИН Володимир  СОРОКА Андрій, ДИДИК Віталій КАДУБЕЦЬ Назар - КІЧМАН Степан. Резерв: БІЛАН Віктор.
Голи: 0:1 - КІЧМАН Степан, 0:2 - КІЧМАН Степан.
Вилучення: БУНЯК Михайло (друге попередження).

В першому колі наша команда в гостях виступає значно краще, ніж на футбольній галявині "Під костьолом". Погром "Галичини" в Нараєві (8:0), кубкова перемога (3:2) та нічия в рамках чемпіонату (0:0) в Курянах, і тепер вже звитяга в Мечищеві (2:0). На противагу цьому на рідній землі лише єдина радість - розгром жуківського "Реалу" під проливним дощем (8:3), а також четвірка безвольних невдач - 0:3  з "Куропатниками", 1:8 з "Тростянцем", 0:6 з "Божиковим" та 0:9 з "Вільхівцем".
Вивезти три пункти з Мечищеви виявилось складніше, ніж планували. Так суперник в цьому сезоні ще жодного разу не перемагав (навіть з "Реа ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 805 | Автор: NADRICHNE | Дата: 02 August 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA