НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 September 2024, 00:02

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Бай - рятівник!
17:11
   Бай - рятівник!
"Мечищів" -"Надрічне" 0:2 (0:1)
Чемпіонат Бережанського району. 11 тур. 31 липня 2016 року. Мечищів. 13:00.
Арбітр: ЗАСЄДКО Василь (Бережани)
 Асистенти: БАРАН Володимир (Надрічне) 
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, КРУК Сергій, ЛЕСЬКІВ Ігор, ГАЛУШКА Дмитро  - БУНЯК Михайло /капітан/МИКОЛИШИН Володимир  СОРОКА Андрій, ДИДИК Віталій КАДУБЕЦЬ Назар - КІЧМАН Степан. Резерв: БІЛАН Віктор.
Голи: 0:1 - КІЧМАН Степан, 0:2 - КІЧМАН Степан.
Вилучення: БУНЯК Михайло (друге попередження).

В першому колі наша команда в гостях виступає значно краще, ніж на футбольній галявині "Під костьолом". Погром "Галичини" в Нараєві (8:0), кубкова перемога (3:2) та нічия в рамках чемпіонату (0:0) в Курянах, і тепер вже звитяга в Мечищеві (2:0). На противагу цьому на рідній землі лише єдина радість - розгром жуківського "Реалу" під проливним дощем (8:3), а також четвірка безвольних невдач - 0:3  з "Куропатниками", 1:8 з "Тростянцем", 0:6 з "Божиковим" та 0:9 з "Вільхівцем".
Вивезти три пункти з Мечищеви виявилось складніше, ніж планували. Так суперник в цьому сезоні ще жодного разу не перемагав (навіть з "Реалом" та "Галичиною" довів паритет), але проблиски гри відчуваються. Окрім того, в день матчу стояла спека (в середині з кожного з таймів були перерви на водопій).
Перед виходом команд на газон до присутніх звернувся з вітальним словом Мечищівський сільський голова Василь Михайлович Сидорович. Приємно, коли керівники громад піклуються про активне дозвілля дітей та молоді.
...Поява після декілька місячної відсутності пов'язаної з військовою службою Андрія Сороки до складу нашого колективу звичайно додала живиці атакам "Надрічного".
Рахунок відкрили доволі швидко. Невпевненим виходом з власних володінь голкіпера сповна скористався Степан Кічман, спрямувавши м'яч у сітку!
В першому таймі гості створили ще кілька загроз біля воріт суперника і не дозволили практично нічого біля власних.
Але в таймі другому "Мечищів" настільки гостро атакував, що якби не феноменальний кураж Тараса Бая, то рахунок в підсумковому протоколі був би розгромним! Штрафні, кутові, виходи віч-на-віч... Але наш воротар тягнув усе, що летіло в заповітну рамку. Очевидно, це був його найкращий матч в цьому сезоні!
Після перерви нерв протистояння зростав з кожною хвилиною. І наш капітан Михайло Буняк був покараний рефері за надмірну емоційність.
Кілька нагод відзначитись мав Андрій Сорока, але так і не зумів своє повернення увінчати голом.
Благо "Надрічне" таки забило вдруге. Назар Кадубець, опинившись у воротарському майданчику поперечним пасом відрізав голкіпера та захисників, і  Степан Кічман легко зробив свою бомбардирську справу! Пожежник дуже своєчасно нейтралізував небезпеку втрати залікових балів в Мечищеві. 0:2!..
Проміжні здобутки "Надрічного": десять очок в одинадцяти матчах першого кола та дев'ята позиція в турнірній таблиці.
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 811 | Додав: NADRICHNE | Теги: ФК Надрічне, сезон 2016, футбол, чемпіонат 2016 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA