НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 08:53

Головна » 2016 » Серпень » 26


В великому залі адмінбудинку відбулися урочисті збори з нагоди Дня Державного прапора та 25-ї річниці незалежності України. В урочистостях взяли участь  голова райдержадміністрації В. Петровський, голова районної ради В.Білик, міський голова В.Музичка, воїни АТО, військовослужбовці, громадські активісти, держслужбовці структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, представники установ та організацій району, сільські голови.
Голова райдержадміністрації Володимир Петровський привітав присутніх з 25-ю річницею найбільшого національного свята українського народу — Днем незалежності України, подякував усім за плідну працю, побажав миру, злагодити та достатку. Голова РДА звернуся до усіх вшанувати хвилиною мовчання пам'ять героїв «Небесної сотні», загиблих воїнів в АТО та схилити голови в пошані перед тими воїнами, які захищають нас на Сході України
Надалі керівники району та міста нагородили воїнів АТО за відвагу, мужність та патріотизм, проявлені в боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України під час проведення антитерористичної операції та з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Також  за особистий внесок у становлення української держави, за сумлінну наполегливу працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, нагороджені громадські активісти, окремі педагоги, працівники органів місцевого самоврядування, установ та організацій району.
Урочистості та святковості заходу додав концерт за участю художніх колективів районного будинку культури.
***
На фото: нагородження грамотою активістки та депутата Надрічнянської сільської ради ТУКИ Ганни Іванівни.
Категорія: | Перегляди: 738 | Автор: NADRICHNE | Дата: 26 August 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA