НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 June 2024, 03:40

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Кубок Лисоні: Фатум
09:46
   Кубок Лисоні: Фатум

В неділю, 21 серпня 2016 року, на Бережанському міському стадіоні пройшов турнір з міні-футболу "Кубок Лисоні", присвячений сторіччю боїв Українських Січових Стрільців на горі Лисоня. І вперше в цих вже традиційних змаганнях взяли участь не лише команди населених пунктів, що межують з цією героїчною та славетною територією.
...Вітальні слова голови Бережанської районної федерації футболу Нестора Михайловича КОЛОДКИ та голови Бережанської районної державної адміністрації Володимира Михайловича ПЕТРОВСЬКОГО. Підняття синьо-жовтого та червоно-чорного прапорів. Державний Гімн України...
14 команд подали заявки на участь в "Кубку Лисоні - 2016". І лише "Надрічне" виставило два склади.
На трибунах стадіону організатори змагань одразу вирішили, що турнір буде виключно кубковим ("програв-вибув"). Також було узгоджено кілька важливих правил: тривалість тайму - 12 хвилин, команда - 5 польових та воротар, кількість замін - необмежена,  введеня мяча з-за бокової лінії - тільки ногами, введеня мяча з-за лицьової лінії - воротар вкидає руками.
Жеребкування, що прошло за участі представників міні-футбольних колективів, було двоетапним. Спершу був поділ на дві групи. З "легкої" руки Михайла БУНЯКА "Надрічне-1" потрапило в перший септет, де також  зібрались "Лісники", "Лапшин", "Котів", "Мечищів", "Рибники" та "Рай". Володимир БАРАН для "Надрічне-2" обрав іншу сімку, куди увійшли "Посухів", "Хатки", "Вільховець", "Жуків", "Літятин" та "Куряни". Найбільше поталанило "Мечищеву" та "Хаткам", які одразу потрапили до 1/4 фіналу.
А в стартовому раунді на нашу основну команду чекали "Лісники", а юнакам з Надрічного слід було зіграти з  "Жуковом"...

1/8  фіналу
Епічна трагедія
"Жуків" - "Надрічне-2" 2:1 (0:0)
"Надрічне-2": БІЛАН Віктор /воротар/ - ДИДИК Віталій, ВАНЦА Володимир - ВАНЦА Віталій, КАДУБЕЦЬ Назар /капітан/, МИКОЛИШИН Володимир. На заміни виходили: МИСЬКІВ Володимир, БАРАН Богдан.
Гол: 0:1 - ДИДИК Віталій
Це було дербі...
В таймі першому "Жуків" (він же "Реал") намагався  використати досвід та майстерність, але забити так і не зумів. Кілька нагод відзначитись мали й наші юнаки, але ні в Кадубця, ні в його партнерів так і вийшло спрямувати м'яч в сітку воріт суперника.
На старті другої половини Віталій Дидик виконав просто ідеальний удар - мяч описавши дугу влетів точнісінько у ліву "дев'ятку" воріт "Жукова". Мабуть, саме цей гол став би кращим на турнірі, якби була відповідна номінація...
Радість охопила як юнаків, так і їх старших колег, що біля кромки піщаного поля уважно стежили за перепитіями поєдинку.
Час спливав ой-як повільно...
"Надрічне-2" проводило величезну кількість замін, щоб кожен з гравців мав кілька хвилин для перепочинку і з новими силами повернувся в бій.
І "Жуків" таки заштовхав мяч у ворота Віктора Білана - 1:1. Тут останній пас, який відрізав голкіпера та захисників, був значно цікавішим в комбінації, ніж удар з двох метрів у незахищену частину сітки.
Хвилина до фінального свистка... Всі говорять про серію післяматчевих пенальті та шанси команд на перемогу.
Але раптом аут біля наших воріт високо піднятою ногою замкнув... Володимир Миськів.
Трагедія... Поразка... Без слів... 

Помилковий свисток
"Лісники" - "Надрічне-1" 2:0 (0:0)
"Надрічне-1": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, ЛЕСЬКІВ Ігор - СОРОКА Андрій, ЛУПИНІС Олег, БУНЯК Михайло /капітан/. На заміни виходили: БОЯНОВИЧ Володимир, КРУК Сергій.
Волею жеребу для нашої основної команди перший етап апріорі був визначальним. Адже "Лісники" завжди в фаворі, а суперники в наступних раундах чомусь здавались слабшими...
Цікаво, що дві доби назад "Лісники" та "Надрічне" зіграли пропущений матч чемпіонату. Проте міні-футбол це геть інші умови та можливості.
В першій половині Олег Білик та партнери невпинно били в нампрямку воріт Тараса Бая, але точності їхнім спробам явно бракувало.
Меганагоду відкрити рахунок мав Михайло Буняк. Але м'яч після удару злету нашого капітана пролетів в метрі від ближньої "дев'ятки". Шкода...
Після перерви "Лісники" таки заштовхали м'яч у вільний кут воріт "Надрічного".
Наша команда пішла "ва-банк". І невдовзі забила.
Михайло Буняк за кілька сантиметрів від воротарського півкола обікрав голкіпера Тараса Дзюба та увігнав м'яч у ворота! Свисток. 1:1!!! Але в одного з двох арбітрів була своя геть нелогічна позиція.
Замість фіксування взяття воріт, Андрій Захарків призначив штрафний удар та продемонстрував жовту картку голкіперу, який свідомо зіграв рукою за межами власних володінь. І свисток за словами горе-рефері пролунав перед голом. Справедливому гніву "Надрічного" не було меж. Гол скасував?.. Голкіпера не вилучив?.. БРАВО!!!
Згодом Олег Білик поставив крапку в цьому протистоянні - 2:0.

1/2  фіналу
"Хатки" - "Жуків" 1:0
"Лісники" - "Лапшин" 0:0, по пенальті 4:3
"Жуків" після перемоги над юнаками з "Надрічного", сенсаційно та ефектно розбив "Вільховець" (3:0), але тягатись на рівних два тайми на зеленому травянистому квадраті (половині стандартного поля) з "футбольними професорами" з "Хаток" їм виявилось трішки не підсилу.

Матч за 3 місце
"Лапшин" - "Жуків" 2:0

Фінал
"Лісники" - "Хатки" 0:0, по пенальті 3:2
Цей матч дуже нагадав фінальний поєдинок чемпіонату світу 1994 року. Рівна гра, без особливих моментів і серія післяматчевих пенальті...
Лише одного разу голкіпер (Тарас Дзюб) зумів відбити удар з точки, всі інші нереалізовані спроби пов'язані з банальним невлучанням у ствір воріт.
Як на американському мундіалі останній удар виконував лідер. Легендарний місцевий футболіст, керівник ФСТ "Колос" Ігор Твардовський пробив точнісінько як великий Роберто Баджо... Вище каркасу воріт! Сум "Хаток"  і нестримне свято для "Лісник"...
  



Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 1205 | Додав: NADRICHNE | Теги: ФК Надрічне | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA