НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 23:57

Головна » 2016 » Серпень » 21 » Дикі трави
09:26
   Дикі трави
"Лісники" - "Надрічне" 6:1 (5:0)
Чемпіонат Бережанського району. 12 тур. 19 серпня 2016 року. Надрічне. 10:10.
Арбітр: СТЕФАНІВ Віктор
 Асистенти: БАРАН Володимир (Надрічне) 
"Лісники": Дзюб (Чвартацький), Статкевич, Павлюк В.,Тимків В. (Магера), Добрянський (Павлюк Р.), Костів Т. (Захарків М.), Гринкевич, Фанга ( Костів О.), Янюк (Бучок), Червін (Семків Р.), Білик
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, КРУК СергійГАЛАБУДА МихайлоГАЛУШКА Дмитро (ВАНЦА Віталій, 46) ЛЕСЬКІВ Ігор /капітан/, МИКОЛИШИН Володимир СОРОКА Андрій, ШАГАЙ Назар (КАДУБЕЦЬ Назар) ШЕВЧИШИН Михайло - ДИДИК Віталій. Резерв: БІЛАН Віктор, БАРАН Богдан.
Голи: 1:0 - БІЛИК Олег; 2:0 - БІЛИК Олег; 3:0 - БІЛИК Олег; 4:0 - ФАНГА Ростислав; 5:0 - ФАНГА Ростислав (з пенальті);  5:1 - ШЕВЧИШИН Михайло; 6:1 - БУЧОК.

Минулоріч саме на виїзді "Надрічне" вперше в історії не програло "Лісникам" (1:1) і той матч став першим епізодом до втрати приміської команди чемпіонського титулу, який вже здавалось був в їх руках.
Тепер Віктор Стефанів знову вивів суперників на поле. Але забігаючи наперед визнаємо, що жодних претензій у "червоної" команди до цього  рефері на диво не було (хоча минулорічні казуси не зникають з пам'яті). Чого аж ніяк не можна сказати про "синіх", які і за рахунку 5:0 застосовували словесно-емоційний пресинг...
Спершу "Надрічне" акуратно захищалось і всі атаки суперників завершувались ударами повз рамку.
Але найкращого бомбардира "Лісник" Олега Білика втримати так і не вдалось...
Розіграш кутового і ніким не прикритий гравець господарів спокійно пробиває з кута воротарського майданчика - раз.
Феноменальний пас з власної половини поля і вихід віч-на-віч з голкіпером - два.
Дальній удар в ближній кут застав зненацька Тараса Бая - три.
Чудово провів перший тайм й інший лідер "Лісник" Ростислав Фанга... 
М'яч влучив в лікоть Володимира Савчука і результативне виконання пенальті - чотири.
Вихід віч-на-віч з голкіпером - п'ять.
Після перерви, коли господарі масово проводили заміни, гра стала кардинально іншою. Вже "Надрічне" швидкими атаками постійно загрожувало воротам опонентів.
Моментів створили вдосталь, але забити змогли тільки Чвартацькому, який змінив на останньому рубежі Дзюба. Удар з лінії карної зони голкіпер відбив, але м'яч вислизнув з його рук, і Михайло Шевчишин забив, так званий, гол престижу.
"Синіх" це звісно розлютило і вони таки заштовхали єдиний м'яч в другому таймі в наші ворота.
6:1 - "Лісники", безсумнівно, продемонстрували кращий футбол та вищий клас, але підсумковий рахунок аж ніяк не відобразив співвідношення сил під час цього поєдинку.
Насамкінець, кілька неприємних слів. Якщо в Лісниках прекрасні трибуни та чудове футбольне поле, то навколишня територія - жахлива. Дикі височенні трави та чагарники... Будівельне сміття за кілька сантиметрів від бокової лінії...
Так після одного з голів наш воротар навмисне вибив куди-подальше, але кричати, що він затягує час і ніхто з його партнерів не може знайти м'яча  - це непорядно.
Краще свою агресію спрямовуйте  на благоустрій території!
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 837 | Додав: NADRICHNE | Теги: сезон 2016, футбол, чемпіонат 2016, ФК Надрічне | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA