НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 01:20

Головна » 2016 » Травень » 15

ПРОГРАМА
кандидата на посаду директора
Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України
«Бережанський агротехнічний інститут»
Білик Степанії Григорівни
На порозі третього тисячоліття вищий навчальний заклад повинен не лише передавати новим поколінням наукову і духовну спадщину та допомагати у провадженні науки і освіти, а також встановлювати інтенсивні контакти із суспільством, для якого характерна висока динаміка розвитку та інтелектуальна мобільність. Але головним завданням інституту, згідно Закону України «Про вищу освіту» є проведення на високому рівні освітньої діяльності, яка забезпечує здобуття особами вищої освіти за відповідними ступенями та обраними спеціальностями, формування з підростаючого покоління гармонійно - розвинутої особистості, становлення її як духовної індивідуальності та кваліфікованого фахівця.
У нас потужний і амбітний колектив із високим потенціалом, але, якщо бути чесними та відвертими, нам потрібні поступові, і в той же час радикальні зміни! Наш обов’язок, наша місія – розбудувати для потреб нашого краю та наступних поколінь успішний, прогресивний, конкурентоздатний вищий навчальний заклад.
Моя програма базується на основних засадах програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива - 2020», Закону України «Про вищу освіту», інших нормативних документах, які регламентують діяльність вищого навчального закладу.

МОЄ КРЕДО: КЕРІВНИК – НА СЛУЖБІ ІНСТИТУТУ ТА КОЛЕКТИВУ, А НЕ НАВПАКИ!
 
Здійснивши демократизацію інститутського життя, забезпечивши прозорість роботи усіх ланок БАТІ, ми створимо атмосферу взаємної довіри і поваги до праці педагога і вченого, зможемо запобігти виникненню конфліктів у колективі, мотивувати до активної роботи усіх студентів та співробітників інституту.
Через механізм колективних угод, демократичну виборчу систему керівників підрозділів та студентських лідерів ми започаткуємо свій, особливий підхід до напрацювання і прийняття важливих рішень, контролю за їх виконанням, що забезпечує нестримний і постійний поступ інституту відповідно до прийнятої стратегії.
Корпуси, обладнання, лабораторії – це ще не зовсім інститут. Вони повинні бути наповнені особливим інститутським духом, духом освіти і науки, відчуттям належності до славетної історії і великих справ наших предків.
         
  ЦІННОСТІ, НА ЯКИХ БАЗУЄТЬСЯ ПРОГРАМА:
Ефективна співпраця з усіх напрямків наукової та навчально – методичної роботи з кафедрами та інститутами НУБіП України.
Сприятливий соціально-психологічний клімат у колективі, розвиток сучасної інфраструктури для комфортної роботи та навчання.
Мотивація викладачів до підвищення професійного рівня, оновлення освітніх програм, навчальних технологій, мотивація студентів до якісного навчання та саморозвитку.
Створення сучасних лабораторій, їх технічне оснащення, відновлення науково-технологічного парку, залучення до навчального процесу сучасної техніки агропромислових підприємств, надання можливостей додаткового працевлаштування викладачів і студентів.
Формування патріотичної, свідомої еліти, здатної до модернізації суспільства, захисту та розвитку нашої держави, краю, інституту.
Справедлива оцінка діяльності працівників та навчання студентів.
Формування позитивного іміджу інституту: щорічне зростання кількості студентів за рахунок удосконалення профорієнтаційної роботи, шляхом створення профорієнтаційних груп на чолі з директором інституту, удосконалення роботи ради роботодавців, налагодження контактів із коледжами західного регіону для вступу їхніх випускників на скорочений термін навчання; залучення студен ... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 801 | Автор: NADRICHNE | Дата: 15 May 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA