НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 June 2024, 03:41

Головна » 2019 » Квітень » 07

"Лисоня" (Саранчуки) - "Надрічне" 2:5 (1:4) 
Товариський матч 
07 квітня 2019 року. Рибники. 12:45. 
Арбітр: ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ Степан (Бережани) 
Асистент арбітра: БАРАН Володимир (Надрічне) 
"Надрічне": 12. МИСЬКІВ Василь /воротар/ (МРОЧКО Володимир, 46) - 20. КОСТІВ Тарас (КИЯК Віталій, 46), 2. ЦЮПЕРА Андрій (МИСЬКІВ Василь), 17. СЕМЕГЕН Святослав (ЦИГАН Юрій), 15. СЕМЕГЕН Олег (8. ІВАСІВ Василь, 46) - 4. ЛЕСЬКІВ Ігор, 7. БОЯНОВИЧ Юрій (КУКУРУДЗА Юрій) - 16. САВЧУК Іван (КОВАЛЬЧУК Василь), 9. ГЕВКО Іван (ЦІСЕЛЬСЬКИЙ Олег) - 11. КАДУБЕЦЬ Назарій /капітан/ (ОБЕРСЬКИЙ Назарій) - 18. САВЧУК Михайло
Голи: 0:1 - САВЧУК Михайло (7); 0:2 - МЕТЕЛЬСЬКИЙ Роман (10, автогол); 0:3 - САВЧУК Михайло (11); 0:4 - САВЧУК Михайло (25); 1:4 - ГАВРИЛИШИН Михайло (42); 2:4 - ГАВРИЛИШИН Михайло (48); 2:5 - ГЕВКО Іван (58).

Новий футбольний сезон...
Невелике поле в Рибниках здивувало товщиною стійок воріт і землею в багатьох місцях замість трави. Але справжньою бідою для учасників матчу і глядачів було якесь справжнє нашестя дрібненьких мух. Не виключено що кожен футболіст мимоволі "поласував" мошкарою під час матчу...
Старт нашій команді вдався на славу. І вже після четвертини тайму долю гри було, за великим рахунком, вирішено. 
0:1 - пас з правого крила атаки від Назарія Кадубця поважно замкнув Михайло Савчук, який поцілив у ближній кут воріт.
0:2 - простріл Івана Гевка з лівого краю ефектно замкнув Роман Метельський, щоправда влучивши у власні ворота.
0:3 - повний провал "Лисоні", гравці "Надрічного" з власної половини поля сотворили блискавичну контратаку, яку замкнув Михайло Савчук, елегантно піднявши шкіряну кулю над воротарем.
0:4 - швидка атака: Іван Гевко віддав м'яча Михайлу Савчуку, який зліва поціливши у ближній кут, оформив хет-трик...
Були нагоди відзначитись і в Тараса Костіва з Андрієм Цюперою після навісів від кутовоо прапорця, Назарій Кадубець з Михайлом Савчуком дуже часто били в напрямку воріт...
За тайм господарі двічі серйозно загрошували нашим воротам. Спершу нападник в стрибку випередив голкіпера і пробив головою, але м'яч влучив у широку стійку воріт. Але перед перервою Михайло Гаврилишин виконав низом штрафний удар за лічені метри від карної зони і м'яч залетів у сітку - 1:4.
Те що талановитий юнак Гаврилишин дуже вправно виконує стандарти було остаточно доведено на початку другої половини матчу. Порушення правил десь за двадцять метів перед воротами - штрафний удар - м'яч влетів у дальну дев'ятку. Без шансів - 2:4.
Іван Гевко жорстко покарав за самоволку воротаря "Лисоні": відібрав в нього м'яча біля кутового прапорця і пробив - стійка! - але тут-як-тут лівий півзахисник "Надрічного" опинився на добиванні - потужно пробивши в сітку порожніх воріт - 2:5! Дуже сильна гра хлопця з Посухова!
В другому таймі був супермомент в Ігоря Леськіва, проте вихід віч-навіч завершився карколомним стрибком воротаря і попереччиною...
Лише Ігор Леськів та Михайло Савчук відіграли у фіолетових футболках ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 786 | Автор: NADRICHNE | Дата: 07 April 2019 | Коментарі: (0)



…Немає професій з великим майбутнім, але є професіонал з великим майбутнім. 
                                                                                                         Дороті Сейерз 
Вибір майбутньої професії є головним чинником успіху життя людини, її ставлення до себе і світу. Саме від цього вибору залежить те, як людина почуватиме себе в суспільному житті, як буде реалізувати свій потенціал та чи отримає справжнє задоволення від своєї діяльності.
5 квітня 2019 року  у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбувся День відкритих дверей. У стінах навчального закладу зібралися  майбутні абітурієнти та їх батьки зі шкіл міста Бережани, Бережанського, Козівського, Рогатинського та інших районів Тернопільської, Івано-Франківської областей.
Савіцький Тарас та Заворотна Надія як ведучі свята гостинно привітали усіх присутніх та наголосили, що двері перед абітурієнтами відчиняє ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».
Традиційно школярі могли послухати звернення директора до майбутніх абітурієнтів. Світлана Пилипишин привітала усіх присутніх та відзначила, що, беручи до уваги кількість молоді, яка прийшла сьогодні до БАТК, можна з упевненістю сказати, що інтерес до коледжу невпинно зростає. І усе це – завдяки роботі колективу. Йдеться про численні проекти БАТК, які реалізуються педагогічними працівниками та студентами. Гості мали змогу почути розповідь про специфіку закладу вищої освіти – Бережанського агротехнічного коледжу, а також про те, які перспективи чекають випускників.
У День відкритих дверей почули діти відповідального секретаря Приймальної комісії БАТК – Степана Жеребецького, який розповів присутнім про умови вступу до закладу вищої освіти БАТК, про роботу приймальної комісії коледжу та інші важливі моменти.
Використовуючи мультимедійну презентацію, відеоматеріали, відеозвернення, демонстрацію технічних досягнень студентів, гостей було ознайомлено з традиціями коледжу, досягненнями студентів та викладачів. Усі присутні мали змогу відвідати як віртуальну, так і реальну екскурсії навчальними корпусами коледжу.

Бережанський агротехнічний коледж привідкрив лаштунки студентського життя, яке не тільки навесні, але і протягом усього року нуртує у стінах коледжу, виграє яскравими барвами. Концертну програму розпочала пісня «Червона рута» у виконанні Ольги Соловей, літературно-музична композиція «Вечірня година» за поезією Лесі Українки у виконанні студентського аматорського театру «Іскра Прометея», монолог Мавки із драми-феєрії «Лісова пісня» від Каті Дубляниці під музику чарівної сопілки Назарія Зайця, румунський народний танець у виконанні студентського танцювального колективу «Насолода», пісня «Там, де ми є» від Вікторії Івасіків забезпечили святковий настрій.
Усі школярі та їхні батьки отримали можливість запитати про цікаве для них та отримати вичерпні відповіді, обговорити усі деталі умов вступу, процесу навчання та студентського життя у коледжі.
Такий формат роботи Дня відкритих дверей у БАТК надав гарну можливість ознайомились із навчальними потужностями коледжу, особливостями навчання і дозвілля, а можливість поспілкуватися зі студентами, викладачами та адміністрацією дарує сподівання на залучення абітурієнтів до стін Бережанського агротехнічного коледжу.
На завершення доречно дати настанови усім майбутнім студентам БАТК: якщо ви хочете досягти успіху – атакуйте життя і, як важко б не було, впевнено йдіть до своєї мети. Пам’ятайте, лінь – це найзліший в ... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 734 | Автор: NADRICHNE | Дата: 07 April 2019 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA