НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 June 2024, 03:41

Головна » 2019 » Квітень » 04

Віталій ПУДЛО 
(Бережанський агротехнічний коледж)

19-20 лютого відбувалися змагання з настільного тенісу в залік Спартакіади коледжу серед студентів-першокурсників. На старт вийшло 8 учасників (7 юнаків та 1 дівчина).
В перший ігровий день (19 лютого) за коловою системою відіграли 5 турів. На проміжному фініші визначився квартет учасників (Тимчишин Василь, Глущак Ольга, Пудло Віталій та Баб’як Євген), що мав в другий ігровий день визначити трьох щасливців-призерів.
В підсумку перший щабель турнірної таблиці посів студент групи ОФП-11М ТИМЧИШИН Василь (не зазнав поразки в жодному матчі й не віддав суперникам жодного сету).
Лише в передостанньому турі визначився срібний призер турніру: завдяки перемозі в особистій грі студентка групи ЕкЕо-11М ГЛУЩАК Ольга посунула на третє місце ПУДЛА Віталія, студента групи М-11М.

Повний текст матеріалів Ви можете переглянути за посиланнями:

Ірина ОБЕРСЬКА 
(Бережанський агротехнічний коледж)

Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання та до сьогоднішнього часу не може визначитись. Адже відмінницями в школі є завжди дівчата, а керівні посади та депутатські крісла, зазвичай, займають чоловіки!
Саме тому викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Оберська Н. В., Білик Б. Я., Семенов О.О. з нагоди Дня святого Валентина провели інтелектуально-розважальну гру «Хто зверху?».
В ній брали участь студенти групи Е-21М Клімашевська Оля, Маслей Микола, Метельський Роман, Гамуга Олег,  Юськів Руслан та студенти групи Е-31М Оберська Ірина, Зінь Михайло, Качур Володимир, які були поділені на дві команди «хлопці» та «дівчата». Так, як на спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» невелика кількість дівчат, то хлопці із задоволенням погодились їм допомогти, переодягнувшись дівчатами, що стало родзинкою гри і піднесенням гарного настрою для глядачів . ... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 688 | Автор: NADRICHNE | Дата: 04 April 2019 | Коментарі: (0)



Надрічнянський навчально-виховний комплекс.
 Лялькова вистава "Правила дорожнього руху"  


Категорія: Школа | Перегляди: 586 | Автор: NADRICHNE | Дата: 04 April 2019 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA