НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 25 June 2024, 09:18

Головна » 2016 » Квітень » 20


"Реал" (Бережани) - "Надрічне" 0:4 (0:2)
Товариський матч. 17 квітня 2016 року. Жуків. 10:20.
Арбітр: БАРАН Володимир
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ (БІЛАН Віктор, 81) - САВЧУК Володимир, КОСТІВ Тарас, КРУК Сергій (МИСЬКІВ Володимир, 74), ВАНЦА Володимир (МИКОЛИШИН Володимир, 46) - ЛЕСЬКІВ Ігор /капітан/ (ГАЛУШКА Дмитро, 70), САВЧУК Ігор - ДИДИК Віталій (ГАЛАБУДА Михайло, 46), САВЧУК Михайло - ЛУПИНІС Олег (КАДУБЕЦЬ Назар, 70) - КІЧМАН Степан.
Голи: 0:1 - САВЧУК Михайло (28); 0:2 - КІЧМАН Степан (39); 0:3 - ЛЕСЬКІВ Ігор (62); 0:4 - ЛУПИНІС Олег (70)

Якось незвично бачити, що футбольне поле в Жукові стає домашнім для команди "Реал" (Бережани), а також важко зрозуміти чому в цьому селі не буде власної футбольної команди в 2016 році... Але зрештою це не наші проблеми...
Гра "Надрічне" з кожним товариським матчем все більш милує око. Схема 4-2-2-1-1 вибрана з огляду кадрових можливостей приносить результат. В Жукові була добре помітна нова ігрова риса - виважений контроль м'яча.
Моменти біля заповітної рамки суперника команда в червоних футболках створювала раз по раз і майже завжди вся гострота була безпосередньо у воротарському майданчику. Так на 11 хвилині перша справжня "пожежа" в цій зоні не увінчалась голом лише через трішки слабкі за силою удари в ствір. Через такий же відтинок часу Олег Лупиніс сам не розумів як не поцілив із зручної позиції в незахищені ворота.
Проте на 28 хвилині вже ніщо не врятувало "Реал" від пропущеного гола. Ігор Савчук пройшов лівим флангом і прострілив у карну зону - Олег Лупиніс м'яч пропустив, а інший Савчук - Михайло впритул розстріляв воротаря - 0:1!
Як завжди настирливим був Степан Кічман. І наприкінці четвертої десятихвилинки він був першим на добиванні після чергової невдалої гри на виході голкіпера і пробив низом у вже незахищений сектор воріт - 0:2!!
Ігрова перевага "Надрічного" була очевидною і на початку другого тайму. Але звичайно не всі нагоди завершились взяттям воріт.
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1059 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 April 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA