НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Серпень 2015  »
НдПнВтСрЧтПтСб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 11
Гостей: 11
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 June 2024, 21:10

Головна » 2015 » Серпень » 12

"Реал" (Бережани) - "Надрічне" 0:5 (0:3)
Чемпіонат Бережанського району - 2015. 11 тур.
09 серпня. Бережани. 13:00.
Арбітр: ГАРАС Андрій /Бережани/
Асистенти арбітра: БАРАН Володимир /Надрічне/
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - БОЯНОВИЧ Володимир (БАРАН Богдан, 86), САВЧУК Ігор, САВЧУК Михайло /капітан/, СЕМЕГЕН Святослав, ЛЕСЬКІВ Ігор, МРОЧКО Олег (ДИДИК Віталій, 55), СТЕФАНИШИН Андрій (БАРАН Роман, 81), СЕМЕГЕН Олег (БАРАН Михайло, 66), КІЧМАН Степан, ЛУПИНІС Олег (КАДУБЕЦЬ Назар).
Голи: 0:1 - КІЧМАН Степан (3), 0:2 - САВЧУК Михайло (14), 0:3 - ЛУПИНІС Олег (24), 0:4 - САВЧУК Михайло (54), 0:5 - САВЧУК Михайло (90)
Вилучення: КІЧМАН Степан (67, друге попередження)

Після сенсаційної, на думку багатьох любителів районного футболу, але цілком заслуженої, якщо брати до уваги перебіг подій на полі, домашньої звитяги над "Божиковим" "Надрічне" їхало в Бережани за перемогою.
І всі були впевнені, що після завершення матчів 11 туру в нас буде вже 15 залікових балів. Адже результати суперника просто вимагали цього - в попередніх десяти поєдинках "Реал" розжився лише одним пунктом та пропустив у свої ворота більше півсотні голів.
Першу радість гравці нашої команди відчули, коли діставшись головної спортивної споруди району побачили на зеленому полі натягнуті сітки на воротах. Бо грати у таку пекельну спеку у "пляжний футбол" на суміші тирси, піску та пилу ніхто не бажав.
При заповнені протоколу в нашої команди вперше виникли приємні проблеми при виборі стартового складу. Нарешті можна було подумати над якістю, а не кількістю гравців.
Поєдинок червні розпочали напрочуд вдало і вже на третій хвилині відкрили рахунок, а потім з  інтервалом у десяток хвилин забили ще двічі. Гру зроблено?
Безумовно вже під час короткої перерви "на водопій" "Надрічне" раділо успіху. 
Перевага нашої команди над футболістами у синіх футболках у таймі першому була безапеляційною. Лише один Андрій Стефанишин міг відзначитись як мінімум хет-триком, але у підсумку став рекордсменом матчу за кількістю небезпечних ударів вище воріт.
Варто згадати й неабияку сухість газону - футбольний м'яч неодноразово стрибав як баскетбольний.
В таймі другому більш активними були господарі, які природно прагнули певної сатисфакції. Але у неділю забивала тільки команда у червоній формі. А наш голкіпер Тарас Бай впродовж матчу по-справжньому виручив у трійці небезпечних моментів - сміливо та вчасно виходивши на м'яч з яким суперники наближались до його воротарського майданчика.
Був і прикрий для "Надрічного" момент: Степан Кічман до вже традиційної жовтої картки за нецензурні розмови примудрився додати попередження за взяття м'яча в руки. Як виявилось, він просто переплутав основну розмітку з якоюсь старою (напевне міні-футбольною) та кинувся подавати кутовий. Арбітр, показавши істинні межі поля, почергово витягнув з кишені картки різних кольорів.
Добре, що півтайму в меншості не позначились на результаті. Так, помилки та нерви мали місце, але все минулось благополучно. А на передостанній хвилині гри наш капітан Михайло Савчук оформив хет-трик.
Варто відзначити, що впродовж матчу у складі "Надрічного" грали 16 гравців: 12 з Надрічного, 3 (Мрочко та Семегени) з Гинович та 1 (Ігор Савчук) з Урманя. В нас справді росте молода та перспективна ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1040 | Автор: NADRICHNE | Дата: 12 August 2015 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA