НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Серпень 2015  »
НдПнВтСрЧтПтСб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 22:42

Головна » 2015 » Серпень » 03


"Надрічне" - "Божиків" 2:0 (1:0)
Чемпіонат Бережанського району - 2015. 10 тур.
02 серпня. Надрічне. 13:15.
Арбітр: ГРИНКЕВИЧ Тарас
Асистенти арбітра: БАРАН Володимир /Надрічне/, ГЛОВА Михайло /Божиків/
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - БОЯНОВИЧ Володимир (МИКОЛИШИН Володимир), САВЧУК Ігор, САВЧУК Михайло /капітан/, СЕМЕГЕН Святослав, ЛЕСЬКІВ Ігор, ДИДИК Віталій (КАДУБЕЦЬ Назар), МРОЧКО Олег, СЕМЕГЕН Олег, КІЧМАН Степан, ЛУПИНІС Олег (БАРАН Роман). Резерв: БАРАН Богдан.
Голи: 1:0 - ЛУПИНІС Олег (38), 2:0 - САВЧУК Михайло (74).
Вилучення: (друге попередження)
Зранку виконавчий комітет БРФФ, розглянувши нашого офіційного листа, змінив своє рішення та постановив провести матч 10 туру "Надрічне" - "Божиків" згідно календаря - 02 серпня о 13:00. Приємно, що ми таки добилися справедливості.
І тут слід було максимально ретельно привести поле до ладу. Тому посипати тирсою розмітку почали за дві години до гри. Всі думали про можливий приїзд "Божикова" та перемогу. Хтось навіть припускав неявку суперника та "+:-".
Новозаявлене тріо з Гинович прибуло вже за лічені хвилини після телефонного дзвінка. І, забігаючи наперед, ніхто не пошкодував після матчу про їх запрошення - хлопці відчайдушно боролися на полі та швидко знайшли порозуміння з партнерами. Безумовно, це вдалі "трансфери" "вільних агентів" з ФК "Жуків".
..."Божиків" прибув. Делегація була невеличкою. В протокол їх менеджер Любомир Глова вніс лише 13 прізвищ - інші, мабуть, гуляли на весіллі.
Перша половина матчу проходила під диктовку нашої оновленої команди, яка постійно продукувала загрозу воротам суперника. Нагод створили чимало - навіть в поперечку хтось поцілив. Але лише на 38 хвилині, після ефектних дій надактивного Олега Лупиніса в чужій карній зоні та удару в ближній кут, запанувала радість - 1:0!
"Божиків" огризався, але якихось надзвичайних проблем Тарасу Баю не створював.
Після перерви панорама подій майже не змінилась.
Варто віддати належне арбітру Тарасу Гринкевичу, який тримав ігрові пристрасті під контролем та вчасно карав за нецензурщину. (Як би ж так бездоганно судив рефері у вкрай брудному матчі "Надрічне" - "Вільховець", то хто-зна як усе б завершилось...)
Вилучення гравця "Божикова" за другий бурхливий потік лайки було абсолютно адекватною мірою, яка погасила агресію.
Рахунок 1:0 - дуже хиткий, тому футболістам у червоній формі задля впевненості слід було забити вдруге. І наш капітан Михайло Савчук пробігши з м'яч десяток метрів оформив такий бажаний другий гол.  
За п'ятнадцять хвилин, що залишалися в обох команд були певні шанси на взяття воріт, але у підсумку ніхто так і більше не відзначився.
2:0! "Надрічне" перемогло фіналіста Кубка та власника третьої сходинки на екваторі Чемпіонату, який до цього тільки мінімально поступався визнаним фаворитам "Котову" (1:2), "Лісникам" (1:2 вдома) та "Вільховцю" (2:3).
Шкода лише, що через самоусунення "Лисоні" та "Жукова" наступний матч на галявині "Під костьолом" пройде аж через півтора місяця - 20 вересня із "Куропатниками".
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 950 | Автор: NADRICHNE | Дата: 03 August 2015 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA