НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 23:26

Головна » 2016 » Липень » 18 » На зламі
20:25
   На зламі
"Надрічне" - "Божиків" 0:6 (0:4)
Чемпіонат Бережанського району. 9 тур. 17 липня 2016 року. Надрічне. 13:25.
Арбітр: ГАРАС Ігор (Бережани)
 Асистенти: БАРАН Володимир (Надрічне) 
"Надрічне": КРУК Сергій /воротар/ - САВЧУК Володимир, ЛЕСЬКІВ ІгорГАЛАБУДА Михайло, ГАЛУШКА Дмитро - БАРАН Богдан (ДИДИК Віталій), БУНЯК Михайло /капітан/ ВАНЦА Володимир, МИКОЛИШИН Володимир - БІЛАН Віктор (КАДУБЕЦЬ Назар, 46) МИСЬКІВ Володимир.
Попередження: САВЧУК Володимир, ЛЕСЬКІВ Ігор.
Вилучення: ЛЕСЬКІВ Ігор (90, друге попередженя).

Тарас Костів, Володимир Боянович, Олег Лупиніс, Михайло Савчук, Андрій Стефанишин, Ігор Савчук, Роман Баран, Степан Кічман, Тарас Бай,  Тарас Мазіковський, Михайло Баран... Це не стартовий склад (хоча він був би дуже боєздатним), а збірна футболістів "Надрічного", що не змогли вийти на матч з "Божиковим" (і більшість з них будуть відсутні ще тривалий час). В заявці є ще також Руслан Клиш, який схоже просто боїться виходити на поле.
...У відсутності знакових виконавців можна знайти і плюси.
Це можливість проявити себе та набути досвіду. Мабуть, тільки в нас списку одинадцяти можна знайти четверо(!) вчорашніх випускників загальнооосвітньої школи І-ІІ ступеня. Причому троє з них за схемою розташовувались на вістрі атаки.
Це нагода поексперементувати з позиціями і функціями. Адже лише Володимир Савчук має залізне місце - справа в обороні, всі інші виконавці де тільки не грали за цих півсезону. При відсутності вищезазначеної когорти різноплановість тільки зросла.
Проте бракує одного - найпрекраснішого в футболі - результату. Перемоги чи нічиї "тут і зараз". Так в нас молода майже стовідсотково доморощена команда, яка в ідеалі через кілька років може змагатись навіть за чемпіонство. Але це в перспективі...
Скажімо теперішній лідер чемпіонату ще два роки назад не здобув жодного очка ("+:-" в останньому турі з "Надрічним" - це неігровий бонус).
Варто подякувати арбітру Ігору Гарасу за дозвіл та команді суперника за лояльність грати на, м'яко кажуче, не найкраще підстриженому газоні.
Перші тридцять п'ять хвилин юне "Надрічне" грало дуже прагматично. Нічого складного і зайвого наша команда не робила для захисту власних воріт.
Гості били в напрямку воріт методично, але ніяк не могли влучити у рамку, іноді навіть порожню...
Заміна Богдана Барана на Віталія Дидика. Прекрасна нагода мало не з першої вилазки в атаку відзначитись: капітан у вигідній ситуації пробив над поперечкою. І...
Трапився злам. Спершу Володимир Миколишин виборовши м'яч на краю поля стрімголов помчав вперед, віддавши шкіряну кулю суперникам, які в кілька дотиків спрямували її у ворота Сергія Крука.
Чимось схожим був і наступний гол.
За кілька хвилин асистент вчергове підняв прапорець сигналізуючи про положення поза грою, але  переконання рефері в момент передачі все було в законних рамках. Віддавши м'яч, у боротьбі з Володимиром Савчуком, впоперек поля на вільного партнера гравець "Божикова"  підготував усе для третього взяття воріт. Далі була справа техніки.
Юні Володимири Миськів і Ванца з третьої спроби розвели з центра поля і м'яч за кілька секунд влетів у сітку воріт. Сподіваємось, що вони назавжди засвоїли як не потрібно виконувати цю процедуру. Бо передачею назад, у вільний коридор і прямо на хід суперника, який встановив проміжні 0:4.
Одразу після перерви пропустили вп'яте, а ще за невеликий проміжок і вшосте.
Проте після цього теж юні, але вже з двома сезонами за плечима, Віталій Дидик та Назар Кадубець створювали загрози біля чужих воріт. Але, на жаль, забити вже вдругому матчі постіль "Надрічне" не спромоглось.
0:6 і спливають останні секунди поєдинку. І тут Ігор Леськів перед карною зоною рукою зупиняє верховий м'яч - попередження. А оскільки це був вже другий за тайм такий фокус, то арбітр оперативно продемонстрував ще й червону картку.
Штрафний удар - вище воріт. І одразу фінальний свисток. 
Наступної неділі знову вдома протистоятимемо іншому лідеру першості... 
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 956 | Додав: NADRICHNE | Теги: ФК Надрічне, сезон 2016, футбол, чемпіонат 2016 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA