НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 June 2024, 18:23

Головна » 2016 » Липень » 07


У VII турі наша команда гостювала у хлопців з Надрічного. Вже перед стартовим свистком стало зрозуміло, що дощу не оминути (чорні хмари накрили стадіон зверху). Команди розпочали матч без розвідки, раз по раз відповідаючи одна одній атакою на атаку. "Надрічне" старалось більше грузити м'яч верхом, "Реал-Жуків" - створювати швидкі контрвипади. А потім почалась злива... і не тільки з неба, а й злива голів, на жаль у наші ворота. І не можна сказати, що голи, які залітали у сітку воріт, були якимось надзвичайними чи майстерно розіграними. Просто це був явно не день нашого воротаря, який пропускав і по центру, і поміж ноги, і парашута зі штрафного...Після перших двох голів наша команда мала дійсно кілька класних нагод відновити статус-кво. Спершу Семків Назар не використав свій вихід на ворота зліва (воротар виручив), потім Матвіїв Роман, виходячи двічі на одного захисника зарядив мимо; також був змарнований штрафний удар із небезпечної відстані. Тим часом у наші ворота далі залітали "дебільні" голи... 7-0.
Перший тайм закінчився, закінчилась гроза, блискавка покинула Надрічне. У перериві хлопці домовились попробувати нарешті зіграти спокійно у футбол. І 2 тайм був повністю протилежним. Команда почала частіше грати в пас, створювати ше більше нагод для взяття воріт суперника. Спочатку відзначився Семків Н. із розіграшу вільного удару біля воріт Надрічного. Потім було кілька небезпечних ударів із-за штрафної, але воротар господарів здорово з ними справлявся. Дальше знову гол у наші ворота після дальнього удару ( Яцків Назар відбиває вбік перед собою, сам ж "ниряє" у калюжу, яка зробилась від сильних опадів; добивання - гол). "Реал-Жуків" забиває ще один гол - це Козак Олег підкараулив воротаря "Надрічного" і заводить м'яч в пусті ворота.
Третій гол виник після гострої атаки з правого флангу і різкого переводу в центр , удар від Кукурудзи Юри - гол. Ще раз просто зобов'язані ми були відзначитись під завісу, коли два наші гравці вивалились віч-на-віч на воротаря, але Бридун Володимир помилково віддав ліворуч на Семківа Назара, який хоч і забив гол та був у положенні.
Остаточний рахунок 8-3. Команди показали різний футбол у матчі і хотілося б, щоб колективна гра, яка була у 2 таймі продовжувалась і надалі.

Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 795 | Автор: NADRICHNE | Дата: 07 July 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA