НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 September 2024, 00:45

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Круглий стіл "Слава захисникам України"
22:53
   Круглий стіл "Слава захисникам України"

Вмотивовані часом і величними святами на честь Покрови Пресвятої Богородиці, дня створення повстанської армії та Дня захисника України студенти-політологи та викладачі кафедри філософії та політології провели засідання круглого столу на тему: «Слава захисникам України»!
Гостями круглого столу були: Іващук Ірина, Липовецький Святослав, Ткач Володимир, Баран Володимир, Волянюк Сергій, Сарабун Назар, Гончарук Тетяна, Гурик Мирослава та Рудакевич Олег.
Модераторами круглого столу були: 
Шумка Михайлина, к. філос. н., доцент кафедри філософії та політології ТНЕУ
Мазанович Назар, студент 3 курсу, спеціальність «політологія».





***
Iryna IvashchukЦе була подія, яка сьогодні мене розчулила.... до глибини душі.... Україна - це наш вибір ще при народженні, бо вона серці... І любов до неї не має порівнянь....
Дякую кафедрі філософії та політології #політологія #міжнародний #ТНЕУ за запрошення на круглий стіл! Студентам і всім доповідачам, які брали участь у роботі круглого столу, за такі інформаційно багаті виступи. І за мої емоції!!!!
P.S. "А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни". (Ліна Костенко).

Myroslava HurykВітаю #кафедру філософії та політології #Тернопільського національного економічного університету і наших найкращих студентів спеціальності #Політологія із проведенням круглого столу, присвяченого святкуванню Дня захисника України!!! Ми горді, що в нас навчається і зростає молоде покоління, за визначенням ідеолога українського націоналізму Д. Донцова, каста луччих людей, яка стане майбутньою політичною елітою України, уособленням шляхетності, мудрості та героїзму! Слава Україні! Особлива подяка організаторам за той незгасимий вогник, який запалює всіх навколо себе!
Категорія: Творчість | Переглядів: 649 | Додав: NADRICHNE | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA