НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Листопад 2014  »
НдПнВтСрЧтПтСб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 21:04

Головна » 2014 » Листопад » 17



В неділю в Котові відбувся особливий футбольний турнір.
І тут справа зовсім не кількості учасників (9 команд приїхали), розмірах поля чи воріт (грали впоперек традиційної галявини і влучали у рамку меншого розміру), числі футболістів (воротар плюс шість польових), тривалості таймів (по десять хвилин) чи  погоді (вітер дме з всіх сторін).
Визначальною особливістю було те, що організований Котівським сільським головою Іваном Івановичем Осадцою захід присвячений бійцям АТО з Бережанщини.
Мабуть, ви знаєте, що два футболісти "Надрічного" останніх сезонів Сергій КРУК та Андрій СОРОКА не один місяць перебували на буремному Сході України. (Сергій і зараз знаходиться там)...
9 команд, які сплатили організаційний внесок в розмірі 100 гривень, волею жеребу були розділені на три групи та повинні були провести по чотири гри на турнірі.
"Котів", "Куропатники" та "За Україну" виступили як "матки". "Надрічне" потрапило в компанію бережанських команд - "За Україну" та "Реал"...
Перед стартом турніру з вітальним словом виступили голова Бережанської федерації футболу Нестор Михайлович КОЛОДКА та Котівський сільський голова Іван Іванович ОСАДЦА.
А як же проникливо і патріотично виконували хлопці Гімн України!!!
...На умовно другому полі наша команда виступила не так як могла.
Хоча все починалося дуже добре. Вже на четвертій хвилині "Надрічне" повело в рахунку в грі з "Реалом". Удар-передача з лінії поля і автогол суперника став перший взяттям воріт в рамках турніру. Але менш ніж через сотню секунд рахунок став 1:1.
Об'єктивно гра була рівною, але бережанці вправніше використали свої нагоди. Так, на четвертій хвилині після перерви ми пропустили вдруге.
В протистоянні з командою "За Україну" "Надрічне" теж програло другий тайм і водночас й матч.
Достроково посівши останнє місце в групі наша команда здійснила невеличку екскурсію Котовим. Гарячий чай чи кава - це те, що треба в прохолодну погоду.

Груповий етап.
Група ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1090 | Автор: NADRICHNE | Дата: 17 November 2014 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA