НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Червень 2024  »
НдПнВтСрЧтПтСб
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 14:45

Головна » Сільська рада


06 листопада 2020 року Надрічнянська сільська рада, в особі Надрічнянського сільського голови БАРАНА Володимира Васильовича, та Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕСКОН ГРУП", в особі Генерального директора РАХМАНОВОЇ Ніки Юріївни, підписали Договір № 21 про купівлю-продаж комплектів металевих огорож (для кладовища в селі Надрічне).
Загальна сума Договору складала сорок дев’ять тисяч вісімсот двадцять вісім гривень сорок копійок, з ПДВ.
Покупка здійснена за кошти сільського бюджету.











Категорія: Сільська рада | Перегляди: 619 | Автор: NADRICHNE | Дата: 01 December 2020 | Коментарі: (0)



Під час карантину Надрічнянська сільська рада працює в дистанційному режимі роботи. 
Телефон: (03548) 3-84-22 
Електронна пошта: nadrichne-rada@ukr.net 
Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/nadrichne/ 
Контактні телефони посадових осіб:
Надрічнянський сільський голова - БАРАН Володимир Васильович - 0968135100 
Секретар Надрічнянської сільської ради - ЯЦИШИН Мирослава Михайлівна - 0967616515 
Головний бухгалтер, землевпорядник Надрічнянської сільської ради - СЕРАФИМЕНКО Галина Михайлівна - 0989211093 
Державний реєстратор Надрічнянської сільської ради - СЕМЕНІВ Галина Федорівна - 0686498108 
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 574 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 March 2020 | Коментарі: (0)


Надрічнянська сільська рада стала одним із переможців проекту "БЕЗКОШТОВНЕ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ВЕБ-СЕРВІСУ ЕЛЕКТРОННІ КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ” організованого Громадською організацією «Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності». 
***

13 березня успішно завершився конкурсний відбір учасників першого етапу проекту "БЕЗКОШТОВНЕ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ВЕБ-СЕРВІСУ ЕЛЕКТРОННІ КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ” та було оголошено переможців.
Хочемо привітати учасників з перемогою та побажати їм ефективної реалізації проекту!
Нагадуємо, що проект  "БЕЗКОШТОВНЕ СТВОРЕННЯ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ВЕБ-СЕРВІСУ ЕЛЕКТРОННІ КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ” націлений на полегшення комунікації громадян з органами влади, залучення громад до участі у вирішенні питань державного і суспільного життя, забезпечення прозорості діяльності керівництва місцевої влади.
ВЕБ-СЕРВІС ЕЛЕКТРОННІ КОНСУЛЬТАЦІЇ З ГРОМАДСЬКІСТЮ — це один із новітніх  інструментів налагодження продуктивного діалогу між членами сучасного українського суспільства.
Участь у проекті БЕЗКОШТОВНА та фінансується Агенцією інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності.


Категорія: Сільська рада | Перегляди: 521 | Автор: NADRICHNE | Дата: 13 May 2019 | Коментарі: (0)



Категорія: Сільська рада | Перегляди: 648 | Автор: NADRICHNE | Дата: 03 March 2019 | Коментарі: (0)



"Бережанське віче" - 15 лютого 2019 року.
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 597 | Автор: NADRICHNE | Дата: 15 February 2019 | Коментарі: (0)



"Бережанське віче" - 06 квітня 2018 року. - № 14 (1587). - С. 8
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 779 | Автор: NADRICHNE | Дата: 06 April 2018 | Коментарі: (0)



В понeділок, 19 березня начальник Бeрeжанського відділу поліціі Головного управління Національної поліції в Тeрнопільській області, Сeргій Горяний здійснив черговий виїзний прийом громадян у с. Рекшин, Біще, Надрічне, Урмань Бeрeжанського району.
На прийом прийшло чимало житeлів району з особистими проблемами, які потребували допомоги у тих чи інших питаннях. Багато запитань звучало особистого характeру, а також щодо роботи працівників поліціі в окрeмих кримінальних проваджeннях. Також громадяни задавали запитання очільнику поліціі щодо відшкодування страховою компанією завданих збитків після здійснeння дорожньо - транспортних пригод так, як часто стикаються з даною проблeмою.
Начальник поліції пообіцяв взяти вирішення усіх звернень громадян на особистий контроль, а також цікавився роботою дільничних офіцeрів поліціі, які обслуговують дану тeриторію та груп рeагування патрульноі поліціі.
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 763 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 March 2018 | Коментарі: (0)


ВИТЯГ 
 із Постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 107 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва" 
"9. Дотація за молодняк надається на безповоротній основі фізичним особам за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку, який народився у господарствах фізичних осіб у поточному році.
Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі:
- за період утримання молодняка віком від 1 до 5 місяців - 300 гривень за голову;
- за період утримання молодняка віком від 5 до 9 місяців - 700 гривень за голову;
- за період утримання молодняка віком від 9 до 13 місяців - 1500 гривень за голову.
Загальний обсяг дотації за молодняк не може перевищувати 2500 гривень із розрахунку на одну голову молодняка.
Для отримання дотації за молодняк фізичні особи подають за місцезнаходженням господарства до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади (далі - органи місцевого самоврядування) копії таких документів:
- паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів молодняка - виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;
паспорта громадянина України;
довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).
Зазначені документи приймаються протягом бюджетного року до 1 травня, до 1 вересня і до 1 грудня поточного року в порядку черговості їх надходження, про що робиться запис у журналі обліку фізичних осіб - власників тварин, форму якого встановлює Мінагрополітики.
За запитом органу місцевого самоврядування Адміністратор Єдиного державного реєстру тварин у триденний строк надає інформацію про кількість ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку поголів’я молодняка станом на відповідну дату поточного року у розрізі фізичних осіб - власників тварин.
Підставою для внесення до журналу обліку фізичних осіб - власників тварин є підтвердження наявності у господарстві заявленого фізичною особою поголів’я молодняка.
Органи місцевого самоврядування на підставі журналу обліку до 5 травня, до 5 вересня і до 5 грудня (станом на 1 грудня) складають відомість фізичних осіб, які мають право на отримання дотації за молодняк, за формою, встановленою Мінагрополітики, і подають її структурним підрозділам облдержадміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку.
Структурні підрозділи облдержадміністрацій, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку, узагальнюють протягом п’яти робочих днів зазначені у цьому пункті відомості та подають Мінагрополітики зведену відомість про нарахування сум дотацій за молодняк за встановленою ним формою.
Мінагрополітики протягом п’яти робочих днів узагальнює подані відповідно до цього пункту зведені відомості та на їх підставі затверджує розподіл бюджетних коштів між розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня пропорційно нарахованим сумам дотації за молодняк у межах обсягу відкритих бюджетних асигнувань, інформує їх про прийняте рішення та спрямовує бюджетні кошти.
На підставі рішення Мінагрополітики про розподіл бюджетни ... Читати далі »
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 1198 | Автор: NADRICHNE | Дата: 14 March 2018 | Коментарі: (0)


12 січня 1993 року голова Бережанської районної Ради народних депутатів Іван ГОЛОВАЦЬКИЙ підписав Розпорядження № 3, яким зобов'язав "Cкликати першу сесію Надрічнянської сільської Ради народних депутатів ХХІ скликання 21 січня 1993 року в приміщенні народного дому села Надрічне о 16 годині".
 
Категорія: Сільська рада | Перегляди: 752 | Автор: NADRICHNE | Дата: 21 January 2018 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA