НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Червень 2017  »
НдПнВтСрЧтПтСб
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 01 July 2024, 06:53

Головна » 2017 » Червень » 12 » Перемога технічним нокаутом
13:34
   Перемога технічним нокаутом
"Енергія" (Надрічне - Жуків - Бережани) - "Лапшин" 1:0 (матч не був дограний - на 33 хвилині команда "Лапшин" самовільно покинула поле)
Відкритий Кубок Бережанського району - 2017. 1/4 фіналу. Повторний матч.
11 червня. Надрічне.
Арбітр: МИКОЛИШИН Назар /Бережани/
Асистент арбітра: КРУК Сергій /Урмань/
"Енергія": БАЙ Тарас /воротар/ - БРИДУН Володимир, ЛЕСЬКІВ Ігор, САВЧУК ІгорІВАСІВ Василь - БОЯНОВИЧ ЮрійКИЯК Віталій /капітан/ ДИДИК Віталій,  КОЗАК Олег КУКУРУЗА Юрій -  САВЧУК МихайлоРезерв: СТЕФАНИШИН АндрійСЕМЕГЕН Олег, КРУК Сергій, СУХІНСЬКИЙ Захар, НЕДІЛЬСЬКИЙ Володимир, ГАЛУШКА Дмитро, ВІЯТИК Руслан.
Гол: 1:0 - САВЧУК Михайло (33).
Крайній матч в Надрічному відбувся в 30 жовтня 2016 року.  Це був холодний та дощовий день. І суперник "Надрічного" чомусь зовсім не хотів проводити поєдинок заключного туру першості. Але все-таки зіграли і завдяки перемозі 3:2 господарі посіли дев'яте підсумкове місце.
...Через 253 дні футбол повернувся в Надрічне (так міг і раніше, але матч другого туру на прохання "Галичини" зіграли в Нараєві). І що символічно опонентом наших хлопців знову став "Лапшин". На жаль, без непорозумінь також не обійшлося.
Були версії, що "Лапшин" просто не приїде на календарну гру, адже два тижні тому вони не з'явились в Котові на поєдинок з "Єдністю". Але ТАКОГО, що трапилось під час звітного матчу не міг передбачити ніхто.
До перерви "на водопій" в середині тайму все було спокійно. В господарів було кілька намагань забити, але, скажімо, ні удар Михайла Савчука головою, ні постріл Юрія Бояновича з лінії карної зони якоїсь надзвичайної небезпеки не несли. Зате невдалий прийом карате від нашого голкіпера Тараса Бая, який високо піднятою ногою не влучив як слід по м'ячу ледь не мав сумних наслідків, але на щастя місцевих симпатиків футболу шкіряна сфера не опинилсь у воротах.
Тридцять третя хвилина. Спробуємо все змалювати як найдетальніше. Йшла атака "Енергії". В центрі поля м'яч знайшов руку капітана команди Віталія Кияка. "Лапшин" зупинився, хоча арбітр жестом показав продовжувати гру. М'яч відлетів до Віталія Дидика, який пробігши кілька метрів, прострілив вздовж лінії воріт, а  Михайлу Савчуку, що мчав паралельним курсом, залишилось спрямувати в інший кут воріт не влучивши в голкіпера. ГОЛ! Рефері вказав на центр.
Тут же гравці "Лапшина" почали пресингувати... молодого арбітра. Але той був незворушним і показов жовту карту найактивнішому протестувальнику. Проте замість того, щоб розпочати з центра поля команда "Лапшин" самовільно і демонстративно покинула футбольну галявину.
І ніхто їх не зупиняв. Це їхнє рішення, за яке виключно їм нести відповідальність.
Так контакт м'яча з рукою ніхто з очевидців не заперечував, але в цьому епізоді не було нічого крамольного чи кримінального.
Кажуть, що "Лапшин" хоче дограти чи переграти цей матч... Що ж мають право звертатись з петиціями куди завгодно: від Контрольно-дисциплінарнарного комітету Бережанської районної федерації футболу до Спортивного арбітражу в Лозанні. (Можливо якийсь альтернативний турнір навіть з'явиться, де переможець Кубка згідно чийогось припису змушений буде зіграти з командою, що вилетіла ще в першому раунді...)
Звісно потрібно дочекатись офіційного рішення щодо інциденту, але як підказує Регламент та здоровий глузд, то причини відтермінувати вітання з дебютним потраплянням до півфіналу Кубка району для об'єднаної команди "Надрічного", "Жукова" та "Реалу" суто формальні...
***
Насамкінець невеличкий лікбез за матеріалами "Вікіпедії":
Технічний нокаут (англ. technical knockout або T.K.O.) характеризується втратою бійцем здатності продовжувати змагання в наслідок травми, розсічення або інших причин. Технічний нокаут констатується суддею, рефері, лікарем, кутовим/секундантом або самим бійцем. 
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 867 | Додав: NADRICHNE | Теги: футбол, Кубок 2017 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA