НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Червень 2021  »
НдПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 00:59

Головна » 2021 » Червень » 12

Немає в історії бережанського футболу більших "кочівників" ніж "Хатки".
На початку 2021 року участь команди у будь-яких змаганнях була під великим питанням, потім з'явились мрії про Чемпіонат Тернопільської області хоч у першій лізі (як минулоріч), але коштів з бюджету Бережанської громади так не виділили, далі виникли перемовини керівництвом Саранчуківської громади, проте і там не зрослось, а перший домашній матч "Хатки" провели в Рогачині (Нараївська громада).
Більше того, навіть з центрального стадіону Бережан команду Миколи КРАВЦЯ (президент) - Ігоря ТВАРДОВСЬКОГО (тренер) - Василь ЗАСЄДКА (адміністратор) витіснили "Лісники". І в 7 турі знову доведеться скористатись свіжим стадіоном в Рогачині.
... Але якщо зануритись в глибини історії, то навіть назви "Хатки-Жуків", "Хатки-Лісники", "Поділля" (Саранчуки-Хатки) підтверджують тезу про мандрівне футбольне життя проекту "Хатки".
Правда і колекція трофеїв здобутих в Бережанському районі вражає: чотири Чемпіонства, три Кубки і один Суперкубок. А також були чотири програних фінали кубка і комплект бронзових нагород першості. 
Серед досягнень на обласному рівні відзначимо 2020 рік, коли влітку "Хатки" дійшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів (поступились за кількістю голів на виїзді "Нічлаві" - 0:0 та 2:2), в рамках скомканого коронавірусом сезону стали четвертими в Першій лізі, а восени під маркою "Хатки ОТГ" взяли участь у Лізі Тернопільщини (де програли усі матчі в групі).
... В 2021 році "Хатки" перемагають лише з крупним рахунком: 4:0, 9:2, 12:2...
***
Історія протистоянь
"Надрічне" в рамках Чемпіонатів тільки двічі досягало паритету з "Хатками".
Правда був один особливий міні-футбольний тріумф в рамках "Кубка Незалежності - 2020" (рекомендуємо переглянути відео). До речі, герой того матчу Володимир ЛАВРІВ тепер може зустрітись з Олегом МАТВІЇВИМ, Василем КУШЕМ, Василем КОВАЛЬЧУКОМ, Віталієм ВАНЦОЮ та Олегом ЦІСЕЛЬСЬКИМ по різні боки фронту. Ще цікавіше з Назарієм КАДУБЦЕМ, Іваном ГЕВКОМ, які весь сезон грали за "Хатки ОТГ" , а в рамках Ліги Тернопільщини до них примкнув ще й Іван САВЧУК, але в той день всі вони здобували славу у фіолетових футболках з написом "НАДРІЧНЕ". І це все було на новоствореній арені в Рогачині!


Статистичні моменти авторства Степана Жеребецького доступні і в якісному PDF-файлі.
***
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 617 | Автор: NADRICHNE | Дата: 12 June 2021 | Коментарі: (0)


"ХАТКИ" (БЕРЕЖАНИ) - "НАДРІЧНЕ" 
13 червня. Рогачин. 16:00. 
- ЗАВЖДИ ПІДТРИМУЙТЕ НАШУ КОМАНДУ!!! -

***



Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 349 | Автор: NADRICHNE | Дата: 12 June 2021 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA