НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Січень 2021  »
НдПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 22:49

Головна » 2021 » Січень » 04


03 січня 2021 року в красивій і просторій аудиторії 17Л Бережанського агротехнічного коледжу Бережанська районна федерація футболу провела щорічну церемонія "Підсумки футбольного року". Захід відбувався в нових - карантинних - реаліях.
Після короткого вітального слова господаря й організатора свята Степана ЖЕРЕБЕЦЬКОГО, присутні переглянули прем'єру відео про футбольний 2020 рік для Бережанщини.
Було презентовано книгу "НАЙКРАЩІ - 2020" - це перше подібне видання в історії місцевого футболу.
Церемонію нагородження кращих команд та гравців краю проводили голови Бережанської районної та Бережанської міської федерацій футболу Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ та Володимир ПАСТУХ в супроводі численних представників влади (керівництва Бережанської районної державної адміністрації та Бережанської міської ради).
Кубки та комплекти медалей отримали призери Відкритих Чемпіонатів Бережанщини з футболу (1. "Куропатники", 2. "Лісники", 3. "Хатки-ОТГ") та футзалу (1. "Куропатники-1", 2. "Лисоня", 3. "Наше майбутнє-1" - тут ще не розглянено всіх протестів та апеляцій).
Індивідуальні нагороди в різних номінаціях за успіхи на трав'янистих газонах і дерев'яному паркеті найчастіше отримували гравці "Куропатник". Михайло ЖИГА став водночас найкращим футболістом і найкращим футзалістом 2020 року. Відзначили й дружніх і несамовитих вболівальників цієї команди.
Не оминули й "Надрічне".
Михайло САВЧУКА отримав приз кращому бомбардиру першості з футзалу, що завершилась напередодні.
В символічну футбольну одинадцятку увійшов захисник Святослав СЕМЕГЕН, а в символічну футзальну п'ятірку - нападник Михайло САВЧУК. Всі почесні "збірники" отримали статуетки і грамоти.




Також ексклюзивними дипломами відзначили найкращих гравців "Надрічного" в 2019 та 2020 роках (про це в окремому матеріалі).

***
 ВШАНУВАННЯ НАЙКРАЩИХ або ПІДСУМКИ ФУТБОЛЬНОГО РОКУ 2020
Ще 2 січня 2021 року відбулися матчі останнього, одинадцятого, туру ІV Відкритого чемпіонату Бережанського району з футзалу, а вже 3 січня Бережанська районна федерація відзначила НАЙКРАЩИХ  на щорічній церемонії ПІДСУМКІВ футбольного року.
На церемонію, крім переможців та призерів чемпіонату району з футболу та футзалу, прибули й керівники Бережанської РДА (Олег Захарків) та Бережанської міської ради Mariia Lukianova (перший заступник міського голови), Степан Кухарук (заступник міського голови), Ірина Мигович (секретар міської ради) та Аня Прокіпчак (ГАННА ОЛЕКСІВ) (керуюча справами Виконкому міської ради)).
На початку церемонії усі присутні мали змогу переглянути відеопрезентацію футбольних подій 2020 року на Бережанщині.
А далі, власне, отримали свої відзнаки НАЙКРАЩІ.
Приз в номінації "Найкращий бомбардир" отримав гравець ФК "Лісники" ОЛЕГ БІЛИК (кращим бомбардиром чемпіонату району став 11-й раз);
Найкращим воротарем визнано МИКОЛУ ПИРОГА з ФК "Куропатники";
Найкращий захисник - ВАЛЕНТИН ВОЛКОВ (ФК "Лісники");
Найкращий півзахисник - МИХАЙЛО ЖИГА (ФК "Куропатники");
В номінації "Відкриття сезону" переміг СЕРГІЙ СИПЕНЬ (ФК "Лісники");
< ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 506 | Автор: NADRICHNE | Дата: 04 January 2021 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA