НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Листопад 2019  »
НдПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 June 2024, 04:07

Головна » 2019 » Листопад » 20


У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху пройшла зустріч учнів з представниками Національної поліції на тему безпеки життя та дотримання правил дорожнього руху. 
Інспектор ювенальної превенції Бережанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Гайдукевич з учнями 1-4 класів провів бесіду «Безпека дорожнього руху». 
Старший інспектор сектору превентивної діяльності патрульної поліції Бережанського відділу капітан поліції Ірина Голод з учнями 5-9 класів провела бесіду «Протидія булінгу».
Працівники поліції привернули увагу учнів до необхідності забезпечення захисту життя та здоров'я.





***

В рамках проведення профілактичних заходів працівники Бережанського відділу поліції відвідали учнів Куропатницької ЗОШ, Надрічнянської ЗОШ.
Інспектор ювенальної превенції Олександр Гайдукевич спільно із старшим дільничним офіцером поліції Бережанського ВП Іриною Голод, зустрілись із юними здобувачами освіти та провели профілактичні заходи на тему: "Я маю право", "Права дитини", "Конвенція ООН про права дитини", в ході яких ознайомлювали дітей з основними правами, зазначеними у Конвенції, та обговорено обов'язки, що передбачає кожне право. Саме такі заходи є свідченням того, що між поліцією та дитячою громадою удосконалюється партнерство та налагоджується комунікація. В ході спілкування працівником поліції було надано відповіді на питання які цікавили учнів.
Категорія: Школа | Перегляди: 534 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 November 2019 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA