НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Березень 2019  »
НдПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 September 2024, 00:02

Головна » 2019 » Березень » 28


18-22 березня у Надрічнянському НВК пройшов тиждень біології та хімії.
Тиждень розпочався виставкою ілюстрацій «Їх вже немає». Школярі ознайомилися з представниками тваринного світу, які зникли з нашої планети, причинами їхнього вимирання.
Сама природа ставить перед нами цікаві загадки. Найкмітливішою у конкурсі загадок, проведеним вчителем природознавства О.В.Баран, «На гостину до Флори і Фауни» стала Христина Кирпенко.

Далі не лише кмітливість, а й здобуті знання та уміння демонстрували учні 7 класу під час відкритого уроку з хімії «Вода» (вчитель Галина Василівна Гуль).
Учні 8-9 класів, поділившись на дві команди, визначали кращу в інтелектуальній грі «Знавці хімії».
Діти люблять гратися. Тому учні 5 класу з радістю взяли участь в дидактичних іграх з природознавства «Що де росте?», «Збери літери», «Хто це?», «Потрібно - не потрібно».…

Формат популярної телепередачі «Хто зверху?», вчителем біології Оксаною Василівною Баран, було адаптовано до шкільного курсу біології. Діти із захопленням сприйняли таке поєднання розваг та перевірки власних знань та умінь. В запеклій боротьбі двох команд у складі учнів 8-9 класів (Аліни Баран, Ірини Підлужної, Віти Сороки, Ірини Мотурняк, Руслана Косована, Віталія Королишина, Андрія Мищишина, Назара Яреми) верх взяли дівчата.



Два оригінальні кросворди, філворд «Лікарські рослини України» та сканворд по-угорськи «Музика квітів», було надіслано на обласний етап Всеукраїнського заочного тематичного конкурсу «День рослин – 2019».
У 7 класі Г.В.Гуль провела захоплюючу вікторину «Птахи такі різні і такі цікаві».
Учні 6 класу на кінець тижня поринули у «біологічні розваги». Вони з цікавістю відгадували ребуси та кросворди на біологічну тематику.
Усі переможці та призери заходів були нагороджені грамотами та подарунками.

Категорія: Школа | Перегляди: 756 | Автор: NADRICHNE | Дата: 28 March 2019 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA