НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Січень 2019  »
НдПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 07:48

Головна » 2019 » Січень » 31



Викладачі циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» 29 січня 2019 року  побували в  Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Метою стажування педагогічних працівників було вдосконалення професійної підготовки шляхом поглиблення і розширення їх професійних знань, умінь і навичок, набуття досвіду виконання додаткових завдань та обов'язків у межах спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, створення навчально-методичних матеріалів, електронних засобів навчання, призначених для використання при підготовці майбутніх фахівців.

Відбулась зустріч з директором навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження д.т.н., професором Козирським В.В. Досвідом організації своєї роботи, проведення лабораторних, практичних занять ділилися завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, д.т.н., доц. Жильцов А. В.; завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В. М. Синькова, д.т.н., доц. Нікіфоров А. П.; завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка, д.т.н., проф. Лисенко В. П. та завідувач кафедри теплоенергетики, д.т.н., проф. Горобець В. Г.
Викладачі циклової комісії мали можливість ознайомитись з навчально-матеріальною базою кафедр ННІ, також розказали про свої напрацювання, поділились досвідом в плані покращення матеріально-технічної бази коледжу та планами підготовки спільної навчально-методичної літератури.





Дирекція колежу висловлює щиру вдячність керівництву ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України та завідувачам кафедр за співпрацю і сподівається на спільні подальші результати у всіх напрямах діяльності.
 Н. В. Оберська,
голова циклової комісії спеціальних елетротехнічних дисциплін

Категорія: | Перегляди: 745 | Автор: NADRICHNE | Дата: 31 January 2019 | Коментарі: (0)


Над Крутами сніг. І пронизливий вітер 
У січні ридає, голосить, гуде: 
Шукає могили, де воїни – діти 
На вічнім спочинку… Немає ніде. 

29 січня в Надрічнянському НВК провели лінійку пам’яті героїв Крут «Найвища любов». Галина Богданівна Савчук підготувала зворушливу розповідь про юнаків-героїв, які віддали своє життя на захист Батьківщини. Подвиг юнаків під Крутами відгукнувся у серцях багатьох громадян як в Україні, так і за її межами. Учні читали проникливі поезії присвячені пам’яті героїв, замордованих під Крутами та хвилиною мовчання вшанували їхню пам’ять.




Категорія: Школа | Перегляди: 633 | Автор: NADRICHNE | Дата: 31 January 2019 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA