НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Вересень 2017  »
НдПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 September 2024, 23:49

Головна » 2017 » Вересень » 23

 24 вересня 2017 року 
16 тур Відкритого чемпіонату району з футболу  


Stepan Zherebetsky: Для критиків: календар ІІ кола чемпіонату складений відповідно до жеребкування, проведеного в присутності команд, що залишилися в змаганнях. Нестиковка в черговості матчів вдома і на виїзді сталася тому, що були зсунуті тури, щоб компактно зіграти ігри. Хочете критикувати - критикуйте, але об'єктивно!!!

***

В очікуванні футбольного свята арена у Лісниках, яка вже зачекалась на офіційні ігри (і не лише вона, через не надто грамотно складений календар другого кола). Саме там відбудеться центральна гра 16-го туру Відкритого чемпіонату бережанського району з футболу 2017. В гості до одного з лідерів першості завітає ФК "Вільховець". Це вже четверте протистояння колективів цього року. У першому колі в Вільховці, ФК "Лісники" здобули історичну перемогу 2:3 - першу поразку опонентів на "Вільховець-Арені" на третій рік її існування. До цього "помаранчеві" були непереможні вдома. В розіграші Кубку району суперники зустрічались на стадії 1/4 фіналу, і, обмінявшись двома домашніми перемогами 2:1, в серії післяматчевих пенальті далі пройшли "Лісники".
"Жуків-Арена" цієї неділі стане свідком також четвертого протистояння між "Енергією" та гостями з Курян. В першому турі "енергетики" завдали суперникам нищівного розгрому у виїзному матчі - 0:5. Трохи важче далось їм в 1/8 Кубку району, який вони зіграли до старту першості. Спершу в Курянах перемогли господарі 3:2, але у матчі-відповіді не спромоглись втримати переваги, поступившись "більш енергетично підкованому" супернику, - 3:1. 
У Котові лідер першості екзаменуватиме міцного горішка чемпіонату - ФК "Мечищів". Гра гостей, незважаючи на попередні фіаско, складає приємне враження. Гадаю у випадку невеличкого підсилення та відсутності якихось форс-мажорів, колектив наступного сезону зможе підняти планку чемпіонату значно вище. Щодо зустрічі цих суперників у першому колі, то "Єдність" перемогла на виїзді - 1:4.
Найбільш скандальна команда чемпіонату, згідно останніх перипетій - нараївська "Галичина" - цієї неділі приймає одноосібного аутсайдера. Тут з підсумком наче все зрозуміло, але якщо і цього разу у складі господарів знайдеться "не такий" гравець, то "Рибники" здобудуть свої перші очки!)
ФК "Куропатники" тур пропускають.
Всі матчі неділі мають розпочатись о 12.00 за київським часом, згідно умов календаря, адже ФК "Бережани" грають вдома у 12-му турі чемпіонату області проти аутсайдера ФК "Кременець-Академія" (Початок матчу - 16.00).
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 776 | Автор: NADRICHNE | Дата: 23 September 2017 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA