НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Березень 2016  »
НдПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 June 2024, 18:19

Головна » 2016 » Березень » 21

В п'ятницю, 18 березня 2016 року, в залі засідань Бережанської районної ради пройшла конференція фізкультурно-спортивного товариства "Колос", яке після голосування учасників заходу було реорганізовано в громадську організацію.
Після схвалення Статуту товариства було вирішено ряд питань щодо керівних органів. Головою Бережанської ГО ФСТ "Колос" було обрано легендарного місцевого футболіста Ігоря ТВАРДОВСЬКОГО, першим заступником - Андрія ГАРАСА, заступником - Ігоря ЧОРНОГО; вони і стануть засновниками організації. До Ради товариства увійшли Василь ЗАСЄДКО, Віталій КРАВЕЦЬ та тріо молодих сільських голів краю Володимир БАРАН (Надрічне), Володимир ВИШНІВЕЦЬКИЙ (Куряни) та Андрій ЛЮШНЯК (Потутори). А контрольну-ревізійну комісію утворили Василь БУНЯК, Сергій ХІЛЬКОВЕЦЬ та Андрій ЦЮПЕРА.
Присутні подякували Володимиру Івановичу САВОЧЦІ за плідну роботу на посаді керівника Бережанського районного центру фізичного здоров'я населення та побажали йому успіхів на новій посаді в органі місцевого самоврядування.
На закінчення заходу до учасників звернувся голова Тернопільського обласного ФСТ «Колос» Георгій ГУНТІК.
Участь в засіданнях конференції та установчих зборів також взяли керуючий справами  виконавчого апарату Бережанської районної ради Віктор ЗІНЧУК та керівник апарату Бережанської районної державної адміністрації Марія ДУМАНСЬКА.

***
Після конференції товариства "Колос" відбулась нарада щодо організації нового футбольного сезону на Бережанщині. Голова районної федерації футболу Нестор Михайлович КОЛОДКА запропонував представникам команд вдосконалити деякі регламентні та організаційні моменти. Присутні підтримали введення єдиної заявки команд на всі змагання (раніше реєстр гравців на Кубок міг відрізнятися від заявки на Чемпіонат), зняття команд з першості у випадку двох неявок на матчі та врахування в турнірній таблиці тільки зіграних матчів при знятті колективів із змагань, збільшення оплати послуг головного арбітра (до 120-150 гривень), обов'язкову присутність на стадіоні впродовж матчів медичних працівників. Ці спільні пропозиції має незабаром схвалити виконавчий комітет місцевої федерації футболу.
Приємною несподіванкою стала інформація про те, що в 2016 році вперше в історії Бережанська районна рада та Бережанська районна державна адміністрація надаватимуть фінансову підтримку сільським футбольним командам.
17 та 24 квітня заплановано провести стартові два тури чемпіонату краю, а 15 і 22 травня - матчі першого раунду Кубка.

Фото взяте з матеріалу про цю подію на сайті Бережанської районної державної адміністрації
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 776 | Автор: NADRICHNE | Дата: 21 March 2016 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA