НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Вересень 2015  »
НдПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 26 June 2024, 00:39

Головна » 2015 » Вересень » 20

Чемпіонат Бережанського району - 2015 
16 тур. 20 вересня.
"Надрічне" -  "Куропатники" 3:2
"Жуків" - "Котів" -:+
"Реал" (Бережани) -  "Лисоня" (Бережани) +:-
"Божиків" - "Тростянець"  3:2
"Вільховець" - "Лісники" 1:0

В 16 турі свою першу перемогу здобув "Реал", який отримав технічні +:- в бережанському дербі.
Успіх "Вільховця" у матчі "Лісниками" спричинив зміну лідера. І тепер вже "Котів" є абсолютним фаворитом у боротьбі за чемпіонство. На "бронзу" претендують "Божиків", "Вільховець" і лише дуже теоретично "Надрічне".
А "Куропатники" востаннє здобували "живі" очки ще 02 серпня.
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 907 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 September 2015 | Коментарі: (0)


"Надрічне" - "Куропатники" 3:2 (1:0)
Чемпіонат Бережанського району - 2015. 16 тур.
20 вересня. Надрічне. 13:20.
Арбітр: РУДИЙ Роман
Асистенти арбітра: БАРАН Володимир /Надрічне/,
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, САВЧУК Ігор, ЛУПИНІС Олег, БОЯНОВИЧ Володимир СЕМЕГЕН Олег, ШЕВЧИШИН Михайло, ЛЕСЬКІВ Ігор, КІЧМАН Степан, МРОЧКО Олег (ДИДИК Віталій), САВЧУК Михайло /капітан/. Резерв: КАДУБЕЦЬ Назар, БАРАН Роман.
Голи: 1:0 - ШЕВЧИШИН Михайло (27), 2:0 - САВЧУК Михайло (57), 2:1 - (63), 3:1 - САВЧУК Ігор (81), 3:2 - (83).
В Надрічне нарешті повернувся футбол районного ґатунку!
Востаннє наші хлопці грали на галявині "Під костьолом" ще ... 02 серпня, коли перемогли "Божиків". І хоча за домашні матчі з "Лисонею" та "Жуковом" "Надрічне" отримало технічні перемоги, але всі відверто скучили за грою.
І така тривала пауза між матчами на власному полі сьогодні спричинила дуже багато організаційних недопрацювань. Розмітку тирсою наносили під дощем. (Добре, що злива, яка ще дві години перед початком матчу, поступово вщухала). Були великі проблеми з однією з сіток, але якось вдалося діри поперев'язувати. А за лічені хвилини до першої дня несподівано з'ясувалось, що немає жодного прапорця...
Пролунав перший свисток. І через кілька хвилин після  початку гри в "Куропатник" з'явився... воротар. Бо почали гості вдесятьох, а захищати каркас воріт став гравець, який в стартовому протокол був внесений як польовий.
Вже на сотні стартових секунд арбітр одразу дав зрозуміти, що брудну гру та лайливі слова буде рішуче присікати. 
"Куропатники", які приїхали до нас без свого незмінного наставника Ігоря Чорного, в першому таймі дещо переважали на полі, але повела в рахунку наша команда.
Михайло Шевчишин виявився найспритнішим в карній зоні в боротьбі за м'яч після подачі кутового Ігором Савчуком та пробив по воротах - 1:0.
В самісінькому кінці першої половини матчу гості неабияк додали. І в одному з моментів лише поперечка врятувала нашу команду від неминучого голу.
В таймі другому каркас воріт ще тричі допоможе господарям.
Спершу Михайло Савчук отримавши м'яч доволі далеко від лицьової лінії неймовірним ударом увігнав шкіряну сферу під саму верхню планку воріт суперників - 2:0.
А в двох інших епізодах поперечка та стійка рятувала нас. Проте Тарас Бай сьогодні демонстрував справді феноменальну гру. Разів зо п'ять він зреагував не гірше, ніж кращі голкіпери Ліги чемпіонів - і це зовсім не перебільшення.
Рахунок змінився після кутового та штовханини в нашому штрафному. Гравці "Надрічного" апелювали до арбітра, звертаючи його увагу на лежачого на мокрій траві воротаря, що в боротьбі зазнав ушкодження, але це нічого не дало.
Другий тайм був надзвичайно важким і непросто було щось спрогнозувати. Були окремі вкрай нервові миттєвості для симпатиків команди у червоних футболках.
Тому на 81 хвилині всі несамовито раділи після взяття воріт. Олег Лупиніс виконав штрафний удар майже від центральної лінії, а Ігор Савчук в один дотик ногою по-фехтувальному змінив траєкторію польоту м'яча.
Але радість від рахунку 3:1 тривала обмаль часу. Адже вже у атаці у відповідь "Куропатники", потужним ударом з-за меж карної зони по центру воріт, відновили статус-кво.
... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 986 | Автор: NADRICHNE | Дата: 20 September 2015 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA