НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Серпень 2018  »
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 01 June 2024, 23:27

Головна » 2018 » Серпень » 21

До Вашої уваги стаття про молодого бережанського хлопця, учасника Майдану, воїна-добровольця АТО, волонтера, ... і серед всього іншого гравця футбольної команди "Надрічне", а в найближчому майбутньому й власника соціальної кав'ярні Павла Васильовича ТУРЧИНА. 
***
Смачна кава і випічка до неї. Доброволець мріє відкрити "Veterano кафе" у центрі Бережан
У свої 26 років Павло Турчин уже ветеран АТО. Перед тим був учасником Майдану, звідки добровольцем пішов на фронт. Повернувшись додому, поїхав на заробітки в Польщу. Там зрозумів, що хоче працювати сам на себе і загорівся ідеєю відкрити соціальну кав’ярню для ветеранів АТО. Наразі хлопець вже на півдороги до реалізації своєї мрії. Приміщення вже є, але бракує коштів для ремонту й облаштування.

У свої 26 років Павло Турчин уже ветеран АТО. Перед тим був учасником Майдану, звідки добровольцем пішов на фронт. Повернувшись додому, поїхав на заробітки в Польщу. Там зрозумів, що хоче працювати сам на себе і загорівся ідеєю відкрити соціальну кав’ярню для ветеранів АТО. Наразі хлопець вже на півдороги до реалізації своєї мрії. Приміщення вже є, але бракує коштів для ремонту й облаштування.

Пішов добровольцем в АТО
Павло Турчин народився в місті Бережани Тернопільської області. Закінчив місцеву школу №3. Оскільки мама за фахом учитель української мови та літератури, продовжив її справу. Вчився у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті ім. Григорія Сковороди на філологічному факультеті.
Одразу після навчання почався Майдан, на якому я отримав осколочне поранення від світлошумової гранати, – розповідає Павло Турчин. – Коли рана загоїлась, пішов добровольцем у батальйон «Тернопіль».
Прослуживши рік у батальйоні, хлопець вирішив залишитися в армії ще на рік. Після повернення додому із зони проведення АТО йому було важко спілкуватися з друзями.
Наші думки не співпадали, здавалося, що ми говоримо на різних мовах, – каже Павло. – Вирішив їхати на заробітки в Польщу, бо виникла потреба в грошах. Але там через загострене відчуття справедливості мав декілька конфліктів з поляками. Тож у мене виникла  ідея працювати на себе, бути господарем власної справи.

Поїде вчитися на бариста
22 червня цього року Павло Турчин успішно закінчив Школу соціального підприємництва і представив на розгляд журі свій бізнес-проект «Veterano кафе». В результаті отримав друге місце.  Відтак уже у вересні хлопець поїде до Італії вчитися на баристу. Він матиме можливість поглибити свої знання в сфері кавового бізнесу, отримавши від Української соціальної академії стипендію на навчання в Міжнародній школі кави та соціального підприємництва.
Про Школу соціального підприємництва я дізнався в Бережанському карітасі, – розповідає Павло Турчин. – Навчаючись у цій Школі, остаточно зрозумів, що таке бізнес, при чому розказали про нього дуже зрозумілою мовою. Я дуже вдячний і задоволений.
Підтримує хлопця у всіх починаннях його кохана дівчина Мар’яна. З нею Павло познайомився на молодіжних зібраннях при церкві. Мар’яна родом із Бережан. Вона дочекалась коханого з Майдану, АТО, армії та заробітків. Через рік пара планує весілля.
Мріє про кав’ярню для ветеранів 
Молодий підприємець планує відкрити кафе в Бережанській ратуші, що на площі Ринок. Головний акцент ставитиме на смачну каву і випічку до неї. Тут продаватимуть солодкі та солоні бельгій ... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 637 | Автор: NADRICHNE | Дата: 21 August 2018 | Коментарі: (0)


День села Надрічне. 19 серпня 2018 року. 
ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ.
Територія біля адмінбудинку. 
Суддя-організатор: СЕМЕГЕН Святослав Михайлович 
Статист: КОВАЛЬЧУК Василь Русланович 

Команда 1: "Посухів"
1. СЕНЬКОВСЬКИЙ Тарас
2. КАШАРАБА Іван
3. ТОМАЄР Олександр
4. ЛАЗУКА Назар
5. БІЛОНІЖКА Михайло
6. ЛЕСІВ Андрій
7. ШИНКЛЯР Назар
8. МИКОЛАЙСЬКИЙ Іван
Команда 2: "Поручин"
1. ШАГАЙ Назар
2. ШТОГРИН Богдан
3. БЕРБЕЦА Сергій
4. КІНАЛЬ Юрій
5. КУРОК Володимир
6. МУЗИЧКА Андрій
7. ЛЕСЬКІВ Ігор
8. ХАЛИЙ Руслан
Команда 3: "Надрічне"
1. МАЛАНЧУК Андрій
2. САВЧУК Михайло
3. ГУНЬКА Володимир
4. БУНЯК Михайло
5. СОРОКА Андрій
6. ГАЛУШКА Дмитро
7. ВАНЦА Володимир

Матч триває до того, як одна з команд виграє дві партії

Матч 1. "Посухів" - "Поручин" 2:0 (25:15; 25:22)
Матч 2. "Надрічне" - "Поручин" 2:0 (25:21; 28:26)
Матч 3. "Посухів" - "Надрічне" 2:1 (15:25; 25:?; 25:18)

Підсумкова таблиця
1. "Посухів" - 2 перемоги; партії 4:1
2. "Надрічне" - 1 перемога, 1 поразка;  партії 3:2
3. "Поручин" - 2 поразки; партії 0:4
Категорія: | Перегляди: 743 | Автор: NADRICHNE | Дата: 21 August 2018 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA