НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Вересень 2024  »
НдПнВтСрЧтПтСб
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 September 2024, 00:22

Головна » Школа



"Бережанське віче". - 01 квітня 2016 року. - № 13 (1482)

Категорія: Школа | Перегляди: 844 | Автор: NADRICHNE | Дата: 03 April 2016 | Коментарі: (0)



"Бережанське віче". - 01 квітня 2016 року. - № 13 (1482)
Категорія: Школа | Перегляди: 960 | Автор: NADRICHNE | Дата: 02 April 2016 | Коментарі: (0)


У переддень вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні у Надрічнянській ЗОШ відбувся флешмоб "Вони тримають небо".
Янгольськими крилами здійнялася Небесна Сотня... Діти, імітуючи політ ангела, виконали хореогра­фічно-музичну композицію.
Учні 1–4 класів із виготовленими заздалегідь паперовими ангелами під музичний супровід розмістили їх біля шкільного куточка Героїв Небесної Сотні. Із запаленою свічкою передали естафету учням 5–9 класів.
Вели захід Віта Баран та Віктор Білан. До сліз зворушили присутніх вірші у виконанні Володимира Ванци, Христини Мищишин, Людмили Болюх, Христини Лещук. Поетичну естафету продов­жили Ігор Рибій, Вероніка Коваль, Віка Подюк, Володимир Музичка, Віта Сорока, Віта Маланчук, Марія Мищишин, Аліна Косован, Андрій Черинда.
Організацію та проведення дійства забезпечили заступник директора школи Марія Мотурняк, педагог-орга­ні­затор Галина Савчук, музичний керівник Світлана Недільська.
Надія РУТКОВСЬКА

Категорія: Школа | Перегляди: 818 | Автор: NADRICHNE | Дата: 02 March 2016 | Коментарі: (0)




"Бережанське віче". - 5 лютого 2016 року. - № 5 (1474)
Категорія: Школа | Перегляди: 889 | Автор: NADRICHNE | Дата: 09 February 2016 | Коментарі: (0)


В районі пройшов щорічний конкурс читців творів Богдана Лепкого «Поезія правдива цвіте в душі, як весна», присвяченого 143-ій річниці від дня народження видатного українського письменника, науковця, художника, нашого земляка Богдана Лепкого. Організаторами конкурсу є обласний комунальний музей Богдана Лепкого в м.Бережани та відділ освіти Бережанської районної державної адміністрації. Конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх закладів з метою виховання почуття національної гідності, патріотизму, гордості за український народ, любові до України, національно-патріотичних почуттів, поваги до культурної спадщини рідного народу, історичної пам”яті, возвеличення героїзму, підтримки і розвитку талановитої учнівської молоді, сприяння умов для її творчої самореалізації, підвищення її художнього і виконавського рівня, подальшого розвитку художньо-естетичних смаків, залучення школярів до вивчення літературного надбання Богдана Лепкого та його брата, співця стрілецької слави Левка Лепкого. Переможці ІІ етапу конкурсу нагороджені грамотами та завдяки працівникам музею Богдана Лепкого щороку мають можливість представити свої виступи на Урочистій церемонії вручення літературно-мистецької премії імені братів Богдана і Левка Лепких, яка відбудеться традиційно 22 січня.

Успіхи Надрічнянської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів:
Ковальчук Олена (учениця 3 класу; вчитель: Білан Г.С. ) - 3 місце - Молодша група 1-4 кл. «Виразне читання поезії та прози»
Болюх Людмила (учениця 7 класу; вчитель: Дупай Н.С.) - 2 місце - Середня група 5-8 кл. «Виразне читання поезії та прози»
Мищишин Христина (учениця 7 класу; вчитель: Дупай Н.С.) - 3 місце - Середня група 5-8 кл. «Виразне читання поезії та прози»

Категорія: Школа | Перегляди: 758 | Автор: NADRICHNE | Дата: 18 December 2015 | Коментарі: (0)


10 листопада за участі чотирьох команд відбулися районні змагання з волейболу серед юнаків ЗОШ І—ІІ ступенів. Перемогу святкували школярі з Шибалина (вч. М.Бучак). Другі — спортсмени Надрічного (вч. Ю.Боянович), треті — Божикова (вч. В.Легкий).
14 листопада проходили обласні зональні змагання з волейболу на базі Бережанської ЗОШ І—ІІІ ст. №1.
Наша збірна, сформована з учнів Шибалинської та Надрічнянської ЗОШ І—ІІ ст. (вч. М.Бучак, тренер І.Чорний), у поєдинках з ровесниками Монастириська й Козови перемогла з однаковим рахунком 2:0 і вийшла до фіналу, який відбудеться навесні наступного року.
17 листопада за участі семи команд (Бережанські №№1, 2, 3, Жуківська, Саранчуківська, Потуторська, Куропатницька школи) відбулися районні змагання з волейболу серед дівчат ЗОШ І—ІІІ ст. Перемогли юні волейболістки першої міської школи (вч.Л.Щербань). Другі — потуторські спортсменки (вч. В.Надаховська, Г.Гусак), треті — куропатницькі (вч. І.Чорний), на четвертому місці — учениці з Жукова (вч. В.Кучер).
С.ХІЛЬКОВЕЦЬ, методист РМК

Категорія: Школа | Перегляди: 739 | Автор: NADRICHNE | Дата: 07 December 2015 | Коментарі: (0)


Нині у нашій країні надзвичайно актуальними є виявлення гуманності, милосердя, реалізація добрих справ задля допомоги тим, хто  опинився  наодинці   з  бідою  чи  хворобою. Бережанська районна організація Товариства Червоного Хреста України висловлює подяку працівникам та учням шкіл сіл Рогачин, Жуків, Надрічне, Урмань, Лапшин, Вільховець, Поточани, Куряни за участь у зборі овочів для постраждалих громадян України у зоні АТО.
Просимо й надалі підтримувати нашу благодійну діяльність, направлену на допомогу найуразливіших верств населення, переселенців, людей, які досі залишаються у зоні проведення АТО.

Ю.Рудик, голова  районної  організації Товариства Червоного Хреста України

Категорія: Школа | Перегляди: 745 | Автор: NADRICHNE | Дата: 24 November 2015 | Коментарі: (0)



17 листопада, в день, коли молодь святкує  День студента, коледж гостинно  відчинив  двері для усіх бажаючих дізнатися про навчальний заклад та освіту, яку кожен зможе отримати, вступивши до ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».
Навчальний заклад з радістю зустрічав майбутніх випускників шкіл , їхніх батьків та вчителів, які завітали до нас з шкіл та гімназії      м. Бережани та шкіл району  а саме з сіл Надрічне, Жуків, Котів та Божиків.
Знайомство з нашим закладом майбутні вступники почали з бесіди, яка відбулася у конференц-залі за участю  директора коледжу к.ф.н, доцента Пилипишин С.І.
Окремо була акцентована увага на умовах прийому до коледжу, які майбутнім вступникам  детально роз’яснив  відповідальний секретар приймальної комісії  Лещук В.І.
Після завершення бесіди провідним фахівцем з профорієнтаційної роботи Гурко Л.Т. для гостей була організована ознайомлювальна екскурсія територією коледжу, під час якої школярі та їх батьки відвідали бібліотеку, лекційні зали, аудиторії та лабораторії навчального закладу.
Яскраво і насичено пройшло це свято, яке було наповнене приємними враженнями, хвилюваннями, корисною інформацією та новими знайомствами.
Ми дякуємо всім гостям, які завітали до нас на День відкритих дверей, а тих випускників шкіл, яким не вдалося ще відвідати наш навчальний заклад, запрошуємо звертатися у будь-який зручний час, оскільки ми і надалі продовжуємо плідно працювати з нашими майбутніми вступниками, орієнтуючи їх на відповідну освіту та спеціальність.
Категорія: Школа | Перегляди: 841 | Автор: NADRICHNE | Дата: 23 November 2015 | Коментарі: (0)


Аби допомогти старшокласникам зробити свідомий та виважений вибір майбутньої професії, ознайомити з послугами служби зайнятості, поінформувати про ринок праці та актуальні професії, фахівці центрів зайнятості Тернопільщини активно проводять виїзні акції у сільські загальноосвітні школи.

Так, фахівці Бережанського районного центру зайнятості завітали до учнів ЗОШ сіл Мечищів, Жуків, Надрічне; Борщівського районного центру зайнятості - Мельнице-Подільської, Іване-Пустенської, Гермаківської, Кривченської загальноосвітніх шкіл; Шумського РЦЗ – сіл Сураж та Васьківці; Підволочиського районного центру зайнятості – Супранівської і Богданівської ЗОШ.

Під час заходів майже пів тисячі дітей помандрували світом професій, дізналися про те, які з них користуються попитом у роботодавців, ознайомилися з поняттями «ринок праці», «вакансія», «співбесіда з роботодавцем», «резюме». Зацікавилися старшокласники й правилами оптимального вибору професії за формулою «хочу-можу-треба», послугами державної служби зайнятості молоді.

Учні випускних класів активно долучилися до дискусій щодо становлення молодої людини у професійному середовищі, кроків до кар’єрного успіху та від чого залежить професійність і конкурентоздатність людини на сучасному ринку праці, як правильно спланувати своє професійне майбутнє, щодо наслідків правильного та неправильного вибору фаху.

Школярі мали можливість скористатись «барометрами професій», папками з описами видів трудової діяльності, переглянули відеофільми про різні професії. Бажаючі перевірити відповідність професійних намірів індивідуальним здібностям пройшли профдіагностичне тестування та отримали індивідуальні консультації.

Загалом заходи пройшли в інтерактивному режимі, активно та цікаво. За допомогою вікторин, ігор і участі в конкурсах діти дізналися чимало нової та корисної інформації про світ професій.

http://www.dcz.gov.ua/ter/control/uk/publish/article?art_id=83424&cat_id=1003413

Категорія: Школа | Перегляди: 867 | Автор: NADRICHNE | Дата: 12 October 2015 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA