НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Липень 2014  »
НдПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 28 June 2024, 17:01

Головна » 2014 » Липень » 27 » Команда молодості нашої...
15:05
   Команда молодості нашої...

"Надрічне" - "Котів" 1:4 (0:3)
Чемпіонат Бережанського району. Вища ліга. 8 тур.
27 липня. Надрічне. 13:00.
Арбітр: КРАВЕЦЬ Віталій (Жовнівка)
Асистенти арбітра: БАРАН Володимир (Надрічне)
"Надрічне: БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, ЛЕСЬКІВ Ігор, БАРАН Тарас, БОЯНОВИЧ Володимир, БАРАН Михайло (КАДУБЕЦЬ Назар, 55), МИКОЛИШИН Володимир (БАРАН Роман, 46), ДИДИК Віталій (БАРАН Богдан, 76), КІЧМАН Степан, САВЧУК Михайло /капітан/, ЛУПИНІС Олег. Резерв: КОВАЛЬЧУК Петро, БОЛЮХ Ігор, БЕРБЕЦА Сергій, ГАЛАБУДА Михайло.
"Котів": БІЛИК Любомир /воротар/ -  КОВАЛЬЧУК Андрій, ТВАРДОВСЬКИЙ Ігор, СЕМЕНЕЦЬ Володимир, СЕМЕНЕЦЬ Тарас, МАКАР Ярослав, ЗАСЄДКО Андрій, СОКОЛОВСЬКИЙ Назар, ЗІМАЙЛО Дмитро, ЗВЕРХОВСЬКИЙ Тарас, ПАНАС І. На заміну виходили: ЗАСЄДКО Олег, МАНДИЧ М., ПЕТРОВСЬКИЙ Олег, ПЕТРОВСЬКИЙ Володимир.
Голи: 0:1 - ЗАСЄДКО Андрій (18), 0:2 - ТВАРДОВСЬКИЙ Ігор (32), 0:3 - ТВАРДОВСЬКИЙ Ігор (35), 0:4 - МАКАР Ярослав, 1:4 - САВЧУК Михайло (90).
Нереалізований пенальті: (9 - вище воріт)

"Котів" переміг впевнено і закономірно. Ця команда в цьому сезоні має всі шанси на чемпіонство, і іншим претендентам (між іншим, нашим найближчим суперникам) - "Куропатникам" й "Лісникам" буде дуже складно виграти перегони...
"Надрічне" дуже-дуже сильно омолодилося за час перерви між колами. Це вимушений захід, адже багато ключових гравців, які демонстрували якісний футбол в перших матчах 2014 року зараз перебувають на трудових заробітках. (З тих хто, виходив на поле в Котові сьогодні зіграли тільки п'ятеро).
І тепер наша команда, яка і так, мабуть, була наймолодшою у вищій лізі нагадує підлітково-юнацький табір.
Найстарший з футболістів, які сьогодні виходили на поле з 1993 року (Кічман С.), а наймолодший - з 2000 (Кадубець Н.). Ось роки народження інших молодих виконавців:
1995 - Баран Р., Леськів І., Савчук В.
1996 - Баран Б., Боянович В.
1997 - Бай Т., Баран Т., Лупиніс О.
1998 - Дидик В., Савчук М.
1999 - Баран М., Миколишин В.
Виконавши нехитрі математичні дії можна визначити, що середній рік народження гравців "Надрічного" - 1996,78571!!! Отже, ще неповнолітні...
Безумовно, потрібен час і стабільні умови, щоб підлітково-юнацького табору виросла класна збалансована команда. А тепер брак досвіду і насамперед боязнь жорсткої боротьби дуже помітні. Дай Бог, щоб дозаявлений Сергій Косован (1978 рік народження) став таким собі партнером-наставником для юнацтва...
На 6 хвилині Михайло Савчук вибіг на побачення з стражем воріт суперника: удар - воротар м'яч відбиває прямо на ногу Олегу Лупинісу, який примудрився влучити в руки лежачого голкіпера. Це був мегашанс!!!
І вже за сотню секунд арбітр помічає кримінал в оборонних діях Володимира Савчука - пенальті! Благо мяч після удару з одинадцятиметрової відмітки пролетів над поперечиною воріт Тараса Бая.
Потім суперники некоректно повелися з Олегом Лупинісом, але рефері (матчі вищої ліги повинні судити більш кваліфіковані люди) ніяк не зреагував. Контратака літерою "Г" (прохід лівим флангом, пас в забігання, обіграш голкіпера, передача вздовж лінії воріт) і м'яч гравець гостей Андрій Засєдко закочує у ворота - 0:1...
Ігор Твардовський - супер ветеран районного футболу став найкращим вже у першому матчі за "Котів". Його досвід і майстерність дозволяла гостям постійно плести павутиння атак, які він на 32 і 35 хвилинах завершив ударами в наші незахищені ворота (все розіграли до вірного).
Удари Кічмана зі штрафних і легесенький доторк головою Миколишина після другого кутового (перший і згадувати не хочеться) - це всі нагоди щось змінити у грі в заключні сорок хвилин першого тайму.
Після перерви Ярослав Макар відмінним дальнім ударом надіслав м'яч у правий верхній кут воріт - 0:4...
І лише в останні хвилини матчу, після кількох обопільних замін, в "Надрічного" з'явилась гострота у грі попереду. Класне виконання штрафного удару нашим новим капітаном - воротар прекрасному стилі перевів м'яч над рамкою воріт.
За мить до фінального свистка, після необережних дій захисника гостей, четвірка наших футболістів створила якісну контратаку, яку завершив ударом у праву нижню частину воріт Михайло Савчук!
Дуже хочеться, щоб за десяток років про нашу молоду команду згадували як в чудовій пісні ще радянської естради, а не як в контексті оціночного судження колишнього мера столиці. (Хочеться вірити, що ви зрозуміли смисл останнього речення.)

***
Просимо пробачення за прикру випадковість помилково назвавши "живу легенду" районного футболу Ігора ТВАРДОВСЬКОГО Олегом.

Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Переглядів: 1183 | Додав: NADRICHNE | Теги: футбол, ФК Надрічне | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
omForm">
avatar


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA