НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Вересень 2024  »
НдПнВтСрЧтПтСб
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 29 September 2024, 05:29

Головна » Футбол. ФК "Надрічне"

Турніром в Котові завершився цьогорічний футбольний сезон на Бережанщині.
ФК "Надрічне" посіло 7 місце в Чемпіонаті та досягло 1/4 Кубка району.
В матеріалі "Хто грав, хто забивав" відображена статистистичний внесок кожного з 29 гравців, що у складі нашої команди виходили на поле в офіційних матчах впродовж 2014 року.
А тепер в модний спосіб - шляхом голосування, пропонуємо Вам визначити найкращих ГРАВЦЯ, ВОРОТАРЯ та "ЛЕГІОНЕРА" футбольного клубу "Надрічне" цього сезону.
Одразу зазначимо, що на звання найкращого воротаря претендують всі футболісти нашої команди, які хоч хвилинку, але стояли у воротах.
А номінантами на звання "легіонера" № 1 стали всі виконавці, що проживають не на території Надрічнянської сільської ради (тимчасові виїзди закордон не рахуються).
Найскладніше було окреслити критерії обрання найкращого гравця. Але все ж вдалось підійти системно до цього питання. Звичайно, що обирати серед 29 гравців (окремі з яких відіграли менше тайму) не доречно. Тому оптимальним об'єктивним показником стала кількість зіграних матчів. Всі 14 гравців, які провели не менше третини офіційних матчів в 2014 році, внесені в список претендентів.
 
Голосування проходитиме до 31 грудня на нашому сайті (вікно "Наше опитування" розміщене у правому верхньому кутку екрана - опитування з'являтимуться у випадковому порядку) та на сторінках в соціальних мережах "ВКонтакті" (з технічних причин - ліміт варіантів відповідей - голосування за найкращого гравця не проводитиметься) та "Однокласники".
З метою запобігання фальсифікацій на сайті "НАДРІЧНЕ - наше рідне село" голосування відбуватиметься за принципом "один комп'ютер - один голос".
Голосуйте за найкращих!!!
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1027 | Автор: NADRICHNE | Дата: 26 November 2014 | Коментарі: (0)



Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1078 | Автор: NADRICHNE | Дата: 25 November 2014 | Коментарі: (0)




В неділю в Котові відбувся особливий футбольний турнір.
І тут справа зовсім не кількості учасників (9 команд приїхали), розмірах поля чи воріт (грали впоперек традиційної галявини і влучали у рамку меншого розміру), числі футболістів (воротар плюс шість польових), тривалості таймів (по десять хвилин) чи  погоді (вітер дме з всіх сторін).
Визначальною особливістю було те, що організований Котівським сільським головою Іваном Івановичем Осадцою захід присвячений бійцям АТО з Бережанщини.
Мабуть, ви знаєте, що два футболісти "Надрічного" останніх сезонів Сергій КРУК та Андрій СОРОКА не один місяць перебували на буремному Сході України. (Сергій і зараз знаходиться там)...
9 команд, які сплатили організаційний внесок в розмірі 100 гривень, волею жеребу були розділені на три групи та повинні були провести по чотири гри на турнірі.
"Котів", "Куропатники" та "За Україну" виступили як "матки". "Надрічне" потрапило в компанію бережанських команд - "За Україну" та "Реал"...
Перед стартом турніру з вітальним словом виступили голова Бережанської федерації футболу Нестор Михайлович КОЛОДКА та Котівський сільський голова Іван Іванович ОСАДЦА.
А як же проникливо і патріотично виконували хлопці Гімн України!!!
...На умовно другому полі наша команда виступила не так як могла.
Хоча все починалося дуже добре. Вже на четвертій хвилині "Надрічне" повело в рахунку в грі з "Реалом". Удар-передача з лінії поля і автогол суперника став перший взяттям воріт в рамках турніру. Але менш ніж через сотню секунд рахунок став 1:1.
Об'єктивно гра була рівною, але бережанці вправніше використали свої нагоди. Так, на четвертій хвилині після перерви ми пропустили вдруге.
В протистоянні з командою "За Україну" "Надрічне" теж програло другий тайм і водночас й матч.
Достроково посівши останнє місце в групі наша команда здійснила невеличку екскурсію Котовим. Гарячий чай чи кава - це те, що треба в прохолодну погоду.

Груповий етап.
Група ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1091 | Автор: NADRICHNE | Дата: 17 November 2014 | Коментарі: (0)



В неділю, 16 листопада, "Надрічне" візьме участь у міні-футбольному турнірі в Котові присвяченому бійцям АТО.
За попередньою інформацією: 8 команд будуть розподілені порівну на дві групи, а далі будуть півфінали й фінал.
Одночасно на полі можуть бути 7 гравців (воротар плюс 6 польових). Кількість замін не обмежена.
Початок турніру о 10 годині.
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 929 | Автор: NADRICHNE | Дата: 12 November 2014 | Коментарі: (0)


Саме на такий поєдинок і очікували ФК «Лапшин» та ФК «Надрічне», які 12 жовтня на міському стадіоні в Бережанах з’ясовували, хто більше заслуговує на участь в наступних сезонних змаганнях у Вищій лізі. Бажання перемогти зашкалювало в обох команд, а тому матч почався без розвідки, обопільними атаками. І уже в першій з них хлопці з Лапшина відкрили рахунок: «коридором», що створили захисники ФК «Надрічне», скористався С.Маракін й вперше розписався у воротах номінальних гостей. Та недовго святкова музика грала лапшинській команді – на 15-ій хвилині С.Кічман відновив рівновагу. Надалі багато моментів збільшити рахунок мали обидві команди, але забивали в першому таймі виключно представники Лапшина. На 35-ій хвилині О.Матвіїшин реалізував пенальті, потім вдруге (40-ва хвилина) відзначився С.Маракін, а за хвилину до перерви дубль зробив ще й О.Матвіїшин.

Здавалося, що все в цьому матчі вирішено. Але іншої думки були хлопці з Надрічного, які повернули інтригу в матчі завдяки голам С.Кічмана (55хв.) та М.Савчука (67 хв.). Та, на жаль, на більше їх не вистарчило. Розкрившись, вони пропустили кілька контрвипадів команди з Лапшина, в одному з яких О.Завітик вп’яте вразив ворота, що захищав Т.Бай. Все, на що спромоглися хлопці з Надрічного, - гол С.Кічмана (оформив хет-трик).
Фінальний свисток арбітра зафіксував результат 5:4 на користь ФК «Лапшин». Але чи буде грати команда з Лапшина у Вищій лізі залежить від багатьох факторів! Тож про склад учасників футбольної першості району в обох лігах (хочеться вірити, що їх, дійсно, буде як мінімум дві?!) в наступному сезоні можна буде говорити лише навесні 2015 року.

Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 900 | Автор: NADRICHNE | Дата: 18 October 2014 | Коментарі: (0)




"Лапшин" - "Надрічне" 5:4 (4:1)
Матч за право грати у Вищій лізі Бережанського району в 2015 році
12 жовтня. Бережани. 13:00. 
Арбітр: ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ Степан (Бережани)
Асистент: БАРАН Володимир (Надрічне)
"Надрічне": БАЙ Тарас /воротар/ - САВЧУК Володимир, КОСТІВ Тарас, ЛЕСЬКІВ Ігор, БОЯНОВИЧ Володимир, МАЗІКОВСЬКИЙ Тарас, ДИДИК Віталій (ГАЛАБУДА Михайло), КІЧМАН Степан, САВЧУК Михайло /капітан/, ЛУПИНІС Олег
Голи: 1:1 - КІЧМАН Степан, 4:2 - САВЧУК Михайло (з пенальті), 4:3 - КІЧМАН Степан, 5:4 - КІЧМАН Степан

Матч видався цікавим та результативним...
Степан Кічман оформив перший і єдиний хет-трик нашої команди в 2014 році...
Навіть забивши чотири м'ячі у ворота "Лапшина" "Надрічне" програло...
І програло справді вирішальний матч цього сезону...
Проваливши перший тайм наші хлопці майже створили диво у другій половині гри...
Але 4:5...
І виліт з елітного дивізіону...
СУМНО!

Наша нова мета: ПЕРЕМОГА У ПЕРШІЙ ЛІЗІ ЧЕМПІОНАТУ БЕРЕЖАНСЬКОГО РАЙОНУ 2015!!!
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1013 | Автор: NADRICHNE | Дата: 14 October 2014 | Коментарі: (0)



Ніхто не очікував саме такого матчу... 
Адже "Надрічне", навіть, не виїхавши в Божиків, посідало після завершення чемпіонату шосте місце. Але через пару днів виконком районної федерації футболу анулювавши результат матчу останнього туру"Котів" - "Будівельник" потішив Лісники (чемпіонство) й Підвисоке (місце в еліті) та засмутив Котів (друге місце замість "золотого" матчу) та Надрічне (7 місце та перехідний матч).
Абсолютно важко спрогнозувати в якому стані перебувають претенденти на місце у Вищій лізі 2015 року. Оскільки більше місяця (!) команди взагалі не грали офіційних матчів. 7 вересня "Лапшин" сенсаційно поступився вдома "Жукову" (команді, яка до цього взагалі всі матчі в сезоні програла), а "Надрічне" на своєму полі було декласоване бережанською "За Україну".
У травні-липні "Лапшин" просто наводив жах на опонентів по першій лізі. Почергово впевнено здолавши "Шибалин" (9:0), "Тростянець" (4:2), "Літятин" (13:0), "Жуків" (3:1), "Реал" (2:0) та "Потутори" (5:0 та 6:1). За ці сім матчів лапшинські футболісти відвантажили у ворота суперників 42 (сорок два!!!) м'ячі, тобто в середньому по 7 (сім!!!)!!!
Але три з чотирьох останніх матчів з якихось причин (через міграцію гравців на роботи за кордон?) ця команда провалила 0:2 із "Шибалином", 0:4 з "Реалом" та 3:5 з "Жуковом". Була ще малопереконлива домашня перемога над "Тростянцем" (4:3).
Тому посівши тільки другу сходинку в підсумковій таблиці "Лапшин", що був головним фаворитом на тріумф в першій лізі, позмагається за омріяне місце в еліті з "Надрічним".
Обнадійливою є історія протистоянь учасників перехідного матчу. "Лапшин" ("Жуків-Лапшин") є доволі зручним опонентом для наших хлопців. Прикметно, що всі попередні зустрічі були безкомпромісними. Неодмінно буде виявлений переможець і матчі, що відбудеться на бережанському стадіоні. Якщо не в основний час, так в серії пенальті...
Удачі, "Надрічне"!

***
"Лапшин"
Інтернет- сторінка: http://vk.com/club70897663
Форми: жовта, синя

Історія протистоянь: "Надрічне" - "Лапшин"
26 червня 2010. "Лапшин" - "Надрічне" 3:0
15 серпня 2010. "Надрічне" - "Лапшин" 5:3
24 серпня 2011. "Надрічне" - "Лапшин" +:-
23 жовтня 2011. "Лапшин" - "Надрічне" -:+
21 липня 2013. "Лапшин" - "Надрічне" 2:3
22 вересня 2013. "Надрічне" - "Лапшин" 9:1
Баланс: 6 матчів: 5 перемог, 1 поразка, різниця м'ячів 17-9 (+8)


Історія протистоянь: "Надрічне" - "Жуків-Лапшин"

10 червня 2012. "Надрічне" - "Лапшин" 5:3
16 вересня 2012. "Лапшин" - "Надрічне" 2:0
Баланс: 2 матчі: 1 перемога, 1 поразка, різниця м'ячів 5-5 (0)


"Лапшин" на відео (http://vk.com/club70897663)


"Лапшин" на фото ( ... Читати далі »
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1102 | Автор: NADRICHNE | Дата: 11 October 2014 | Коментарі: (0)


За підсумками чемпіонату Бережанського району з футболу 2014 року команда остання (восьма) вищої ліги  "Божиків" наступного сезону гратиме в нижчому дивізіоні, а її місце в еліті займе переможець першої ліги  бережанський "Реал".
А  в неділю,
12 жовтня, за право виступати в 2015 році в когорті найкращих в стиковому матчі зіграють
сьома команда вищої ліги "Надрічне" і друга команда першого дивізіону "Лапшин".
Хоча, не виключено, що наступного сезону знову не буде поділу на ліги. Сільський футбол мінливий...
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1109 | Автор: NADRICHNE | Дата: 22 September 2014 | Коментарі: (0)


Знову все не так...
Контрольно-дисциплінарний комітет змінив результат ще одного матчу і вдруге це вилізло боком для "Надрічного" (блискуча перемога у Вільховці 5:1 була трансформована в технічну поразку -:+).
В останньому турі претендент на чемпіонство "Котів" розгромив команду із зони вильоту "Будівельник" 6:0, але, як виявилось, в його складі грав незаявлений футболіст. Тому -:+.
Таким чином, це кабінетне рішення без "золотого" матчу подарувало "Лісникам" чемпіонство, а наша команда, яка проігнорувала виїзд до Божикова, опинилась на передостанньому місці.
Несправедливо... Браво, Федерація???


Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 1101 | Автор: NADRICHNE | Дата: 21 September 2014 | Коментарі: (1)


Чемпіонат Бережанського району - 2014.
14 тур. 14 вересня
Вища ліга
"Куропатники" - "Вільховець" 1:2
"Котів" - "Будівельник" 6:0
"За Україну" - "Лісники" 0:1
"Божиків" - "Надрічне" +:- (неявка)



В трьох зіграних матчах 14 туру забито 10 голів (середня результативність 3,33).
У 52 зіграних матчах чемпіонату забито 248 голів (середня результативність 4,77).
 Оскільки "Котів" та "Лісники", що посіли перше-друге місце набрали однакову кількість очок, то згідно регламенту долю чемпіонства має вирішити "золотий" матч, який запланований на 21 вересня в Бережанах. 
Категорія: Футбол. ФК "Надрічне" | Перегляди: 969 | Автор: NADRICHNE | Дата: 17 September 2014 | Коментарі: (0)



Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA