НАДРІЧНЕ - наше рідне село   
Сайт села Надрічне (до 1946 року Дрищів) Бережанського району Тернопільської області - батьківщини Митрополита Галицького та Архиєпископа Львівського - предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви Спиридона Литвиновича (1810 - 1869)
                                            
RSS       
PDA

Авторизація

Сьогодення села

Установи села

Історія села

Спиридон Литвинович

Карти села

Інтернет-описи села

Хмарка тегів
 

Календар
«  Травень 2024  »
НдПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Пошук на сайті


Пошук (google)


Наша кнопка



Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter


Швидке спілкування

Вітаю Вас, Гість · RSS 18 May 2024, 07:00

Головна » Архів новин
Назад 1 2 ... 229 230 231

11 березня в спортивному залі Бережанської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбулись змагання з настільного тенісу, в яких взяли участь 9 колективів.
У командному заліку перемогла команда Надрічнянської сільської ради, на другому місці - Куропатницької, третьому - Рогачинської.
В особистій першості серед чоловіків перемогу здобув Т.Баран (Надрічне), на другому місці - В.Мацьковський, третьому - П.Ціховський (Підвисоке). Серед жінок переможницею стала В.Баран, на другому місці - М.Смеречук (Тростянець), третьому - О.Мручок (Рогачин).
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами й медалями, команди-переможці - грамотами.
Після проведених трьох видів у районних сільських спортивних іграх лідирує Куропатницька сільська рада (92 очки), на другому місці - Рогачинська (82), третя - Лапшинська (76).

***
Віта Баран посіла друге місце в одиночному розряді серед дівчат 2001 р.н. та молодших в першості області з настільного тенісу, що проходила 3-4 березня в Тернополі.

Категорія: | Перегляди: 1199 | Автор: NADRICHNE | Дата: 18 March 2012 | Коментарі: (0)


 2 березня голова райдержадміністрації Я.Тринька та голова районної ради В.Німко вручили  почесну відзнаку Президента України - ювілейну медаль "20 рокі незалежості України" директору філії "Бережани" акціонерного товариства "Тернопільський облрибокомбінат" Василю Михайловичу Лацковському - за вагомі особисті заслуги у державотворчій, соціально-економічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне й бездоганне служіння Українському народові та з нагоди Дня Соборності і Свободи України".

"Бережанське віче" №10 (1270) від 9 березня 2012 р.

***

Витяг з Указу 
Президента України

Про нагородження відзнакою Президента України - ювілейною медаллю "20 років незалежності України"
За вагомі особисті заслуги у державотворчій, соціально-економічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові та з нагоди Дня Собор ... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 1534 | Автор: NADRICHNE | Дата: 17 March 2012 | Коментарі: (0)


"Орігамі" (Надрічне)Районний Фестиваль-конкурс лялькових театрів «Овації» - стартував 27 лютого 2012 р. у великому, світлому залі Бережанської районної Ради, організований відділом освіти та Будинком творчості школярів та молоді.
Це було єднання – творчої гри юних лялькарів кращих лялькових театрів району та міста, пісень та музики Зразкової вокальної студії «Крок» (кер.Р.Видиш) та комедійно-драматичної гри юних акторів комедійного театру «Веселий вулик» (кер. Л.Г.Васютенко) з ведучим гумористом Олександром Репецьким та ведучою всього дійства: Оленою Козовською.
У фестивалі-конкурсі взяли участь різножанрові лялькові театри з різною методикою гри та постановки казкових творів і різновіковим складом театральних дитячих колективів.
Своєрідним був театр «Орігамі» (с. Надрічне) з настільною виставою «Пан Коцький».
Як завжди «зірковим» виступом потішив дитячу аудиторію, а це біля 350 дітей з шкіл району та міста, з дошкільних закладів та школи інтернату, ляльковий театр БТШ «Гніздечко», виставою: «Диво зимової ночі» (кер. Л.М.Ониськів).
Через обмеженість часу; головну увагу журі і організатори приділяли ляльковим театрам із сільських шкіл, тому не вдалось подивитись нові роботи лялькового театру «Світанок» (кер. О.Щур) та лялькового театру «Взори» (кер. О.Різник), які згодом будуть показані в дитячих колективах освітянських установ.
У фестивалі взяли участь:
- Лялькова вистава «Як кіт Мурко став Паном Коцьким» (с.Урмань);
- Настільний театр «Пан Коцький» (с. Надрічне);
- Лялькова вистава «На чуже не зазіхай» (с. Підвисоке);
- Лялькова вистава «Хто не працює, той не їсть» (с. Божиків);
- Лялькова вистава «Диво зимової ночі» (м. Бережани, БТШ).
Переможці конкурсу-фестивалю «Овації» будуть відзначені на районному фестивалі дитячих і молодіжних драматично-театральних колективів «Діти Меьпомени» 16 березня 2012 року.


... Читати далі »
Категорія: | Перегляди: 1357 | Автор: NADRICHNE | Дата: 10 March 2012 | Коментарі: (0)


Школа - це місце, яке залишається в людській пам'яті до кінця життя. Тут вперше вчимося писати, рахувати, вперше закохуємося. Звичайно, інколи хочеться повернутися в безтурботне дитинство...
Таку можливість отримали випускники Надрічнянської загальноосвітньої школи. 18 лютого відбувся вечір "Цей клас, ця школа рідна назавжди, вона завжди готова вас зустріти".
На свято прибули випускники, які покинули стіни альма-матер 5, 10, 15... 40 років тому, а також учителі-пенсіонери: Текля Михайлівна Видиш з Бережан, Зіна Адамівна Коваль з Урманя, Марія Михайлівна Федор та Володимир Петрович Мищишин з Підлісного, Єна Семенівна Лапунька з Надрічного.
Щирі й теплі слова, перплетені зі спогадами, звучали на адресу колишніх учнів. Також виступили директор школи В.В.Баран, перші вчителі Г.М.Баран та Г.С.Білан, класний керівник Н.С.Дупай. Галина Степанівна, до речі, була першою вчителькою трьох випускних класів, які зустрілися цього дня.
Вечір проводили дев'ятикласники. Пісні й поезії, які лунали з їхніх уст, перепліталися зі спогадами колишніх однокласників. Святкову атмосферу підтримували веселі конкурси, учасниками яких були випускники.
На завершення святкової програми прозвучав шкільний вальс. Після цього для запрошених провели екскурсію до класів, де й досі живе дитинство козного з них.
Юля Савчук
"Бережанське віче" № 9 (1269) від 2 березня 2012 р.


Категорія: | Перегляди: 1188 | Автор: NADRICHNE | Дата: 04 March 2012 | Коментарі: (0)


"Україна колядує" - під такою назвою у народному домі села Надрічне відбувся святковий різдвяний концерт. Організаторами заходу виступили народний дім і сільська бібліотека. 
Радували глядачів своїми виступами аматорські колективи народного дому. У виконанні жіночого ансамблю прозвучали пісні "Рідне село", "Поки мати жива", колядка "Бог ся рождає", у виконанні чоловічого ансамблю - "Рождество Христове", "Ясени". 
Щирими оплесками зустрічали глядачі солістів Ольгу Вітковську (з піснею "Щастя"), Наталю Ференц ("Україна колядує"), Марію Черинду ("Коляда, коляда"), Михайла Костіва ("Старий рік минає").
Прославили Різдво і наймолодші жителі села. У виконанні дитячого ансамблю "Дзвіночок" (керівник Богдан Васильович Баран) прозвучали твори "Добрий вечір тобі пане господарю", "Отчий край".
Категорія: | Перегляди: 2022 | Автор: NADRICHNE | Дата: 19 February 2012 | Коментарі: (0)

1-10 11-20 ... 2281-2290 2291-2300 2301-2305


Безкоштовний каталог сайтів Каталог MyList.com.ua Каталог україномовних сайтів Україна онлайн LogUA-Сервіс статистики та рейтинг україномовних сайтів. Топ сайтів України. Каталог
сайтів України Каталог веб ресурсів Тернопільщини
При будь-якому використанні матеріалів сайту активне посилання на сайт є обов' язковим!

Всі права захищені © 2012-2024   NADRICHNE.ORG.UA   NADRICHNE.AT.UA